Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendede aynı durum vardı ekran çözünürlülük ile alakalı ben 1024x768 ayarlardım sorun ortadan kalktı ama halen envantere girince hafifte olsa kasma var. Onunda çözümü pc özelliklerini yükseltmek.
%temp% yaz bilgisayarında arat bide kayıt defterine prefetch ı arat knk prefetch da çok dosya var pc kasıyodur o yüzden bide glary utilites 5 i indir orda güncelleştirmeleri yap ve orda gereksiz dosyaları sil orda birüsürü seçenek var ve sildikten sonra pc benimde çok iyi oldu
Bir üstümdeki arkadaş mesaj kasmak amacıyla atmış ama raporlamayacağım, çok fazla kişiye yasak geldi utanıyorum artık kendimden.
Dostum şimdi önceliklke onun bir çözümü yok çünkü oyunda OG ler saolsun +400 silah getirdiği için çok fazla kasma meydana getirmesi gayet normal çünkü saniyeler içinde herşeyi bir anda yüklüyor. Ayrıca oyunun kendiside sorunlu olduğundan dolayı güçlü bir bilgisayarın olsada yinede aynı hata meydana gelecektir çünkü "Real Inventory" eş zamanlı olarak işlem yapıyorsun. Bu yüzden kasması gayet normal çözümüde çok bir mümkün değil max çözünürlük düşürürsün yada arkadaki uygulamaları kapatabilirsin.