Sana bişi sormak istiyorum Windows 8.1 kullanıyorum memory hackers daki şu ana kadar denediğim her hile çalıştı wolfteamda çalışırmı acaba ?ölmüş bitmiş bir oyuna nakit yatırmak mı ?
hilede zaten real inventory mevcut dostum böyle aksiyona ne gerek vardı
almak istiyorsan 10'luk büyük sandıklar vardı onlardan alabilirsin
Dostum wolftü hilesi win 10 1909 sürümünde çalışıyor wolftü konu bölümünde bu bilgi yazıyor zaten ama amma velakinSana bişi sormak istiyorum Windows 8.1 kullanıyorum memory hackers daki şu ana kadar denediğim her hile çalıştı wolfteamda çalışırmı acaba ?
Ama bilgiler kısmında hilelerimiz windows 10 da çalışıyor yazmışssınız bende denediğim her hile çalıştı 8.1 kullanıyorumDostum wolftü hilesi win 10 1909 sürümünde çalışıyor wolftü konu bölümünde bu bilgi yazıyor zaten ama amma velakin
Win 8 de çalışacağını zannetmem hiç birde win 10 2004 ve 20h güncellemelerin de windows c++ visual ve c+ program çalıştırmaya yönelik bir takım önlemler almış yeni win 10 güncellemelerinde bazı hileler çalışmayabiliyor
dostum bu soruyu yöneticilere sormalısın o zamanAma bilgiler kısmında hilelerimiz windows 10 da çalışıyor yazmışssınız bende denediğim her hile çalıştı 8.1 kullanıyorum
Benim bilgisayarım nerdeyse her hafta güncelleme yapıyor windows 7 ye bişi demiyorumda bu sayfayı eskidende kullanıyordum loaderiniz vardı ozamanlar oluyordudostum bu soruyu yöneticilere sormalısın o zaman
win 8'de de çalışıyor ise senin için iyi işte
hileler win 10'da çalışıyor diye biliyorum ben
ama win 7'de güncelleme olmadığı için win 7'de asla çalışmaz
win 7'de denemeye kalkma zaten çalışmazBenim bilgisayarım nerdeyse her hafta güncelleme yapıyor windows 7 ye bişi demiyorumda bu sayfayı eskidende kullanıyordum loaderiniz vardı ozamanlar oluyorduherneyse yardımcı oldugun için eyvallah
Bende anlamadım creativede denedim oldu sonra sadece bunda çalışıyordur galiba dedim gittim depth pubg lite pubg felan vardı onlarda denedim onlardada olduwin 7'de denemeye kalkma zaten çalışmaz
çünkü win 7'de güncelleme yok
win 8'de çalıştığını da senden duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?