26 May 2021 Yasaklandı #1 Lonsten L Banlı Üye Katılım 26 May 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 22 5 HİZMET YILI Arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize Wolftü hilesine Donmama ve Damage gibi şeyler eklenecekmi yada ekleyebilirmisiniz ?
Arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize Wolftü hilesine Donmama ve Damage gibi şeyler eklenecekmi yada ekleyebilirmisiniz ?
26 May 2021 #2 Tyler Durden Süper Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 627 Çözümler 8 Tepki puanı 83 Ödüller 8 Yaş 28 7 HİZMET YILI Ekleneceğini sanmıyorum, adminler ölü bir oyun için artık uğraşmaz, ve istek üzerine hilelere ekleme yapılmıyor.
Ekleneceğini sanmıyorum, adminler ölü bir oyun için artık uğraşmaz, ve istek üzerine hilelere ekleme yapılmıyor.
26 May 2021 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Lonsten L Banlı Üye Katılım 26 May 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 22 5 HİZMET YILI Tyler Durden' Alıntı: Ekleneceğini sanmıyorum, adminler ölü bir oyun için artık uğraşmaz, ve istek üzerine hilelere ekleme yapılmıyor. Genişletmek için tıklayın ... Pekala teşekkür ederim sadece eklenebilirmi eklenemezmi diye bir sorayım dedim eklenemezmiş
Tyler Durden' Alıntı: Ekleneceğini sanmıyorum, adminler ölü bir oyun için artık uğraşmaz, ve istek üzerine hilelere ekleme yapılmıyor. Genişletmek için tıklayın ... Pekala teşekkür ederim sadece eklenebilirmi eklenemezmi diye bir sorayım dedim eklenemezmiş