Çözüldü Wolftü hilesini nasıl kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba ben bu oyuna kafayı taktım çocukluğa dönmek envanter falan ama seçkin üye istiyor hile için yardımcı olacak var mı nasıl alacağım veya bana linkini atabilir mi ..

Çözüm
Merhabalar öncelikle üyeliklerle alakalı sizi bilgilendireyim. Sitemizde yorum sayılarına göre üye grupları belirlenmiştir. Yorum sayınız arttıkça üye grubunuzda yükseltmektedir. Hilelerimiz ise bu üye gruplarına göre kullanıma sunulmuştur. Bunun sebebi hem sitenin kendisine ait yararlı bir topluluk oluşturması hem de hilelerin fix durumunu daha aza indirgemektir. Wolftü hilesi için Seçkin Üye olmanız gerekmektedir.

SEÇKİN ÜYE
300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Seçkin üye 2 saat için 3 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Seçkin üye olabilmeleri için 15 gündür siteye kayıtlı olmaları gerekir.

Ayrıca üye grupları ve özellikleri konusundan detaylı bilgi alabilirsiniz...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Konulara sık sık mesaj atmaya çalış 20 saatte 50 yorum atabiliyorsun çok rahat yapabilirsin ama attığın mesajlar konuyla alakasız olmamalı ve spam olmamalıdır, iyi forumlar.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Spam ve saçma gereksiz yorumlar atmadan konulara yorum yapacaksın o konuyla ilgili yorum mesela

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
evet konulara girip cevap yazman gerekiyor ama arkadaşın dediği gibi konuyla alakasız olmaması lazım ve spam olmaması lazım.iyi forumlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Emeğinle yapmalısın hesap paylaşımı yasak tespit edilirse cezai işlem uyguluyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum açılan konulara yorum atman lazım konuyla alakasız spam olmicak şekilde 300 yorum yapmalısın ve hileyi nasıl açıcaksın o kısma gelirsek youtubede var orda daha detaylı nasıl açıcaksan

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

Üye
0-49 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Standart Olarak Bu Gruba dahilsiniz.
Onaylı Üye50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Seçkin Üye300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Süper Üye600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Ultra Üye1500-2999 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 180 Gün Olmalıdır.
Efsane Üye3000 - ∞ Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 365 Gün Olmalıdır.
Premium ÜyeSadece etkinliklerde kazanan kullanıcıya verilir. Satışı Yapılmaz!
Yazıyı bu siteden aldım.
İyi Günler :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle üyeliklerle alakalı sizi bilgilendireyim. Sitemizde yorum sayılarına göre üye grupları belirlenmiştir. Yorum sayınız arttıkça üye grubunuzda yükseltmektedir. Hilelerimiz ise bu üye gruplarına göre kullanıma sunulmuştur. Bunun sebebi hem sitenin kendisine ait yararlı bir topluluk oluşturması hem de hilelerin fix durumunu daha aza indirgemektir. Wolftü hilesi için Seçkin Üye olmanız gerekmektedir.

SEÇKİN ÜYE
300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Seçkin üye 2 saat için 3 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Seçkin üye olabilmeleri için 15 gündür siteye kayıtlı olmaları gerekir.

Ayrıca üye grupları ve özellikleri konusundan detaylı bilgi alabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/

Hile kullanma sisteminin nasıl çalıştığı hakkında bu konudan bilgi alabilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/

Forum kurallarımıza uymayı unutmayın:
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...