Sonuç:Ben şair oldum Sen şiir
Onaylı Üye
wolftü oynarken pc donuyor esskiden olmuyordu dün olmaya başladı bunu nedenini bilen arkadaşlar soylye bilirmi
Sistemin yetersiz kalıyor olabilir driver güncelleştirmeyi dener misinwolftü oynarken pc donuyor esskiden olmuyordu dün olmaya başladı bunu nedenini bilen arkadaşlar soylye bilirmi
yok sistem yetersiz kalmıyor dediğim gibi önceden olmuyordu dun olmaya başladı nerden güncelleştiriczSistemin yetersiz kalıyor olabilir driver güncelleştirmeyi dener misin
Googlede otomatik sürücü güncelleştiren uygulamalar var youtubeden bakabilirsinyok sistem yetersiz kalmıyor dediğim gibi önceden olmuyordu dun olmaya başladı nerden güncelleştiricz
youtube link atabilirmisinGooglede otomatik sürücü güncelleştiren uygulamalar var youtubeden bakabilirsin
Bazıları DriverBooster için bazen yanlış sürücüleri kurabiliyor diyor. Sizin böyle bir tecrübeniz oldu mu?Driverbooster kullanarak drivelerini güncel tutabilirsin bu sayede kasma sorunun en aza iner
Hayır uzun zamandan beri Driverbooster kullanıyorum steam üzerinden satın almıştım ve perfonmas acısından cok toparladı bilgisayarımıBazıları DriverBooster için bazen yanlış sürücüleri kurabiliyor diyor. Sizin böyle bir tecrübeniz oldu mu?
O halde uygulamayı ben de bi' deneyeyim. Cevabınız için teşekkür ederim.Hayır uzun zamandan beri Driverbooster kullanıyorum steam üzerinden satın almıştım ve perfonmas acısından cok toparladı bilgisayarımı
wolfteamın optimizasyonu saçma knk çanta girince falanda kasıyo çok senlik bişey yoktur unlost fps arttırma falan izleme minecraft grafiklerine döner oyun.wolftü oynarken pc donuyor esskiden olmuyordu dün olmaya başladı bunu nedenini bilen arkadaşlar soylye bilirmi