wolftü oyundan atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyundayken el sonu hep oyundan atıyo yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varmı
Post automatically merged:

oyundayken el sonu hep oyundan atıyo yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum çözümünü bilen varmı
birde sürekli yasaklı eşya kıllandınız sunucuyla bağlantı kesiliyor hatası :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fortmat atmayı biliyorsan at formatını yükle driverlarını ugrasmaya degmez. max 2 saatini alır

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
dostum hiç sorma ya o g ler napıyolar acaba :/
Ne ogsi kankam adam ismini 9042943490 yapıyor oyuna giriyor tarıyor 1 saat tarıyor odaları ardından isim değiştirme hilesini kullanıyor tekrar 2932983 yapıyor oyundan çıkıyor. :D bunları og görse bile oyun içi banlayabiliyor veya 1-3 gün ban atıyor başka yetkileri yok ki OG'lerin.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben hileyi kullanırken 1 kere aldım o hatayı sebebini de anlayamadım hala hatayı aldığım zamandaki eşyaların aynılarını kullanmaktayım, kolay gelsin kral...

Üye
9 HİZMET YILI
ilk öncelikle iyi aksamlar
yasakli eşya hatası karşı tarafta birinde hile var demektir o sizi odadan atıyor demektir
ikincisi oyunun el sonu atmasinin sebebi sistemsel sıkıntı ve bu aralar cok yapmaya başladı umarım yardımcı olmuşumdur
iyi aksamlar

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
aynen mantıklı çünkü bi aralar öyle bir muhabbet var dı aaa yasaklı eşya diyordu klan wslerde az atmadık XD

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
biri hile olşsa odadan atsa aah yasaklı eşya der sende sistemsel sorun var kanka format at ama çoğu program kaldır denetim maasası öyle format at daha hızlı atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...