Onaylı Üye
Merhabalar şuanda Windows 11 Desteğimiz mevcut. Hileyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;
Post automatically merged:
pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;
pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;Merhaba
İstemci Genel Kısmında Pencere boyutunu ayarlayıp tekrar denermisin ? çünkü bu hile alakalı bir sorun değil istemcinin pencere boyutu düşük gibi duruyor
pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;oyunu penceleri tam ekran yap ve eski dx9 modunu aktif et
Windows 11 kullanıyorsun script windows 11 desteklemiyorpencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;
pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;
Evet ben de windows 11 kullanıyordum discorddan sordum windows 10 21h2 ya da 20h2 ye kadar destekliyor dedilerhadi ya, bu üzdü![]()
sell reb 21 möhril staffarkadaşlar yazmış ama win11de çalışmıyor diye biliyorum bende
Merhabalar şuanda Windows 11 Desteğimiz mevcut. Hileyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.pencere boyutu 1280x720 bro bir haftadır böyle bir problem olmadı. Bu hatayı düzelttim ancak şimdi bu hatayı alıyorum;