WSReborn Ayarları Hakkında Bazı Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc esasında çok iyi ama ben o farm kaçırmaları fake sanıyordum yani anlaşılmasın diye :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
( Default Config Kullanıyorum WsRebornda )
( Challanger Config Kullanıyorum LpRebornda )
WSReborn'da da LPReborn'da da defalarca bu tarz sorunlarla karşılaştım belki aynı değil ama hep benzer şeylerden dolayı çok sinirimi bozan durumlar var. Evade kısmını fullemek istiyorum yani ben oyunda hile açacaksam bunu full + full kullanmak istiyorum karşı taraf desin ki imkansız bu kesin hile bunu her oyuncuya dedirtsin istiyorum ama bu tarz bir config hiç bir şekilde daha bulamadım. LpReborn'da da karakter eksiklerinden dolayı yeni gelen hiç bir şampiyonu dogelamıyordu o daha kötüydü yani karşımda bir vex vs. olduğu zaman midde sc yi kapatmak zorunda kalıyordum çünkü durumu daha da kötü yapıyordu yani. WsReborn'da da buna benzer bir sorun var doge'ları bazen atıyor bazen atmıyor. TR serverinde bildiğiniz üzere plat bile düşük bir elo olduğu için bana çoğu zaman 2v1 de rahat tf kazandırtması gereken sc skille kafa attığı zaman benim oyunum o noktada bitiyor ne bizim jungle takıyor ne de bir başkası yani midden roam gelinmiş umrunda olmuyor adamların. skille kafa atma mevzusu da şu WsReborn'da yasuo vayne vb bir kaç hero denedim. yasuoyla mesela kayarken karşı skillere kafa atıyor hızlı kaycam kombo yapacam diye vayne ile de takla mevzusu aynı şekilde. Tamam hadi TR belli EUW geçelim dedik 62ms otomatik sizin pinginizi aldığı için wsreborn, bu sefer hiç oynanmıyor. Euw'da lee sin denedim bırakın dodge atmayı skill atıp combo atamıyor karakter sc çalışmıyor yani sanki sc'nin deli gibi pingi var oysaki euw standartlarında ben 62ms'le rahatça oynayabilen birisiyim. Farm konusu deseek iki sc de tam olarak düzgün farm yapamıyor ben genelde tek girdiğim için jungle prem falan da yok o yüzden last hit atarak safe oynayıp oyun sonu açılan bir oyuncu olarak oynuyorum. Script last hiti büyük minyona değil %99 beni sinirlendirmek için küçük minyona atıyor. bazen v ile farm yaparkende lane pushluyorsunuz diyelim 6 minyonun 5'ini ucu ucuna kaçırıyor. bazen tuşlar çok garip olduğundan yanlışlıkla klavyeden random tuşa bassanız özellik açılıp kapanıyor kitleme seçeneği yok ayarları o anda sadece karakterinin altında evade ve jungle oynuyorsanız smite yazısını kontrol ederek oynuyorsunuz. Çoğu zaman bu da zarara sokuyor. Israrla kule altı kapatsanız bile yasuo ile mesela S++ kategorisinde değerlendirildiği için söylüyorum. Lane pushlayacaksınız 1 canınız kalmış diyelim base atacaksınız Yasuo farmları kulenin altına kayarak alıyor ve ölüyor :D Ben smurf hesap kasan birisiyim sürekli bir hesabı diamond yapmak istiyorum misal bu tarz bir scriptle maksimum gold gördüm. Onda da takım şansı yani kasılma şansı falan tamamen karşı taraf kötü olduğu için. Scriptsiz Plat seviylerinde oynarken scriptle silverdan çıkamıyorum. Artık oyunlar tamamen hero diffe gidiyor sc olsanız bile yamaya uygun şampiyonların sc'si tierlistte en altlarda geziyor veya yok urfspam olarak geçiyor.

Bunları tamamen yapıcı bir eleştiri olarak kullanım kolaylığı açısından söylüyorum elbetteki biliyorum bu bir yapay zeka yani direkt olarak bir hile değil aimbot tarzı bir şey değil ancak ayar konusunda gerçekten bilgili kişilerin legit rage olarak ayarlanabilir tüm ayarların yazılmasını bekliyorum henüz forumda bu şekilde şu ayar bu demek bu ayar bu demek bunları yaparsanız karakteriniz böyle olur şöyle olur şeklinde hiç bir bilgi paylaşımı araştırsamda göremedim. Kendim ayarlamayı denerdim tabii ki araştırdım ancak script terimlerine aşina olmadığımdan tam olarak oyunla alakası da olmadığından ve ingilizce olmasına rağmen bu kelimeleri türkçeye çevirseniz bile terim oldukları için türkçesi bile bir ifade etmediğinden bulamadım.
Viktor deniye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
scirpt çok sıkıntı ya ben euw de direkt ban yiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk eger golda kadar ciktiysan sc ye baglama sc seni lig atlattirmqz oyun bilgin konumlanmayi bilmiyorsan heroyu bilmiyorsan beroyu oynayir sadece ben butun karekterleri kendim oynuyorum only cc moduna laiyorum oynuyorum oneririm herkese sc beni cok yonetmiyor boylelikle rahat ca lig kasiyorum mastera kadar ciktim tr de westtede elmas eloda oynuyorum
Sc ile golda zor çıkıyorsan sorun büyük ölçüde sende oyun bilgi ve makro takibin yok scyi boşa kötüleme
Oğlum siz şaka mısınız ? Oyun bilgisinden bahsediyorsun bana kafayı yicem yahu :D ben size ayar soruyorum bu script niye böyle yapıyor diye yasuo kule altına kayıyor diyorum 1v1 lerde kayarak skillere kafa atıyor kombo yapacam diye dive turret kapat kapatma işe yaramıyor diyorum. Çar sürekli farm kaçırıyor Euw'da zaten oynanmıyor pingden skill atamıyor lux alıyorsun morg alıyorsun bc alıyorsun q ları dağa taşa atıyor. Ben size toplu fightta konum almayı bilmiyorum mu yazmışım şunu düzgün okuyun ona göre cevap verin hala eloda takılı kalmışsınız ben zaten tek başıma plata kadar rahatlıkla kasabilen birisiyim scriptle golda zor çıktığımı söylemişim. Script yüzünden öldüğümü script yüzünden oyunum kötü olduğunu belirtmişim siz ikiniz bana hala oyun bilgisinden bahsediyorsunuz şaka mısınız cidden ? 1 iq yorum yapmak için yorum yapmayın rica ediyorum. Şu yorumlara bakıyorum %50'si bana çamur atıyor %50'si de aynı sorunlardan şikayetçi cevabını bulamamış cidden ilginç şuraya ayarlarınızı neden bu şekilde olduğunu anlatsanız konu zaten kilitlenecek...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sitede wsreborn var sanırım sadece lpreborn kaldırıldımı

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam mantıklı eleştri haklı oldupun taraflı fazla fazla var katılıyorum.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bazı herolarda ciddi sorunlar oluyo çözülmesi gerekir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu konu da hazır config ayarlayan özellikle mid herolarında paylaşırsa güzel olur

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
SC evade açayım bütün skilleri dodgelayayım şeyi değil zaten hiç bir sc onu şu an yapamaz meta cok kötü gidip tw kog alıyorsun scsin diye evade açıyosun ama rakip jung hecarim falan alıyor bu metada çar hiç bi işe yaramıyor :D şu an scdeki tek sorun farm gibi diğer şeyleri gayet ideal gibi
Açıklama yapacaktım adam gereken
Herşeyo söylemiş bravo

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ücretli olanlar arasında en kullanışlı ve ucuz olan sc yi bilen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
SC evade açayım bütün skilleri dodgelayayım şeyi değil zaten hiç bir sc onu şu an yapamaz meta cok kötü gidip tw kog alıyorsun scsin diye evade açıyosun ama rakip jung hecarim falan alıyor bu metada çar hiç bi işe yaramıyor :D şu an scdeki tek sorun farm gibi diğer şeyleri gayet ideal gibi

Üye
3 HİZMET YILI
kanka configler bulunuyor ama bana kalırsa kendimiz ayar yapsak daha iyi bence her oyuncu farklıdır

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ağa bazı çarlar sc ye uygun değil yani akil atmaz sadece doodgeler
Bazı herolar sc ye uygun kombolar atıyor
O yüzden sc hangi çarlara daha yönelikle öyle yap betaya config kullan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dodge kapasitesinden bahsetmişsin bazı alanlarda yakalanmamak için çok saçma yerlere gidiyor supun geriye gidiyo ama sen rakibe gidiyorsun dodge atmak için sonrasında rakip seni kesiyo farm konusuna gelirsek lp bunu çok güzel yapıyordu ws güzel ama bazen istediğim sonucu alamıyorum bi bakıma eksikler

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dodge konusunda gayet yeterli bence ve kite konusunda da gayet güzel. Oyun bilgisiyle beraber bu sc ile rahat eyw chaya kadar çıkılabilir ve çıkan bir admin de var. Eksikleri tabiki de var ama gayet güzel bir sc

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
güzel eleştirmişsin ama bence akıcılık olarak wsreborn daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kral suan meta acayip berbat hileyi açsan bile herseyi docla elinden geleni yap fakat tak geliyor önüne Bi khazix rengar hiçbir işe yaramıyor lp daha iyi bana göre Bi fark yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu oyun valorant gibi ya da csgo gibi hileyle çok rahat kazanılabilecek bir oyun değil maalesef. Doğru yerde doğru hamleyi yapmayan kaybediyor. İşte bu yüzden hileciye karşı oyun kazanma ihtimalinin en yüksek olduğu oyunlardan biridir Lol.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pcyi resetleyince geçiyor bende ama bazen olmuyor yetkililere bildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...