Abartı raporlama olmadığı sürece incelemeye bile düşmezsiniz.Arkadaşlar ana hesabımda oynuyorum, ban yemekten korkmadığım için ama yine de insan oynayabildiği kadar oynamak istiyor. Şu zamana kadar ban yemedim fakat kogmaw oynamak istiyorum. haliyle çok report yiyeceğim. Şu zamana kadar 50 maç attıysam 2 report yemişimdir, kogmaw ile muhtemelen 50 maçta 30 report yerim. bu ban riskini arttırır mı, bilenler yazabilir mi?
Botted olup script kullandığın için mi problem yaşıyorsun yoksa scriptten bağımsız hesap botted olduğu için çok rapor yiyince mi banlanıyorWsreborn ud hocam o yüzden botted değilse hesabınız bir şey olmaz ben şahsen hiç ban yemedim botted hesaplar dışında
Botted hesaplar programlarla kasıldığı için 3. parti yazılıma giriyor haliyle de dt olunca hesapları kasan programlar o yüzden ban yiyorsun scriptten değil yaniBotted olup script kullandığın için mi problem yaşıyorsun yoksa scriptten bağımsız hesap botted olduğu için çok rapor yiyince mi banlanıyor
Benim 1 yıl önce aldığım botted hesap var onda script kullansam yinede sorun olur mu ?Botted hesaplar programlarla kasıldığı için 3. parti yazılıma giriyor haliyle de dt olunca hesapları kasan programlar o yüzden ban yiyorsun scriptten değil yani
Eyv hocam. Mecbur elle kasıcaz artık, scripte alıştırma olur en azındanBotted hesaplar programlarla kasıldığı için 3. parti yazılıma giriyor haliyle de dt olunca hesapları kasan programlar o yüzden ban yiyorsun scriptten değil yani
2022 ler de tek tük ban yiyen oluyor hocam ya denemeniz lazımBenim 1 yıl önce aldığım botted hesap var onda script kullansam yinede sorun olur mu ?
Maç içerisinde fark eden oluyor mu hocamhala yemedim 6-7 aydır kullanıyorum
arada 1 kişi oluyor ama sorun olmuyor açıkcasıMaç içerisinde fark eden oluyor mu hocam
benim hesap bugün ban yedi botted'tı khm'de kurulmuş gittim mail attım tr'ye geçebilirmiyim diye malesef hesap güvenliği yüzünden sizi uzaklaştırıyoruz dedi sende de böyle dediler mi?Wsreborn ud hocam o yüzden botted değilse hesabınız bir şey olmaz ben şahsen hiç ban yemedim botted hesaplar dışında
ben botted hesap kullanmıyorum ki hocambenim hesap bugün ban yedi botted'tı khm'de kurulmuş gittim mail attım tr'ye geçebilirmiyim diye malesef hesap güvenliği yüzünden sizi uzaklaştırıyoruz dedi sende de böyle dediler mi?
konuda ki ilk yorumunuzda sadece bottedlarda yedim demişsiniz.ben botted hesap kullanmıyorum ki hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?