WSReborn çizgileri kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz.(Örneğin, bir Grafik konusunu Hile bölümüne açamazsınız.) Eğer konunuz ile alakalı bir bölüm yoksa Konu Dışı/Off Topic bölümüne açmalısınız.
Benim fikrim bir tuşa basarak tüm çizgiler evade: on / evade: off da dahil yukarıdaki memoryhackers free yazısıda dahil kısacası oyunun orjinal hali gibi gözükmesi.Ekran paylaşırken sıkıntı oluyor çünkü.Yetkililerden ricamdır <3

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
memoryhackers ambleminin kapatılması hilenin uygunsuz şekilde satılmasının kolaylaşması demektir bunu yapmayacaklarını düşünüyorum ve büyük ihtimalle onlarda böyle düşünüyor .

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Benim fikrim bir tuşa basarak tüm çizgiler evade: on / evade: off da dahil yukarıdaki memoryhackers free yazısıda dahil kısacası oyunun orjinal hali gibi gözükmesi.Ekran paylaşırken sıkıntı oluyor çünkü.Yetkililerden ricamdır <3
hocam sonra onu başkası satsın mh ekibi bunu yapmaz kesinlikle

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam hileler genel olarak sitemizin coderları tarafından yapılıyor yani sadece siteye ait kapatılırsa yada kaldırımı sağlanırsa kötü amaçlı insanlar parayla satışını yapar genel olarka bunu doğru bulmuyorum
umarım kendimi anlatabilmişimdir
iyi forumlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum bu şu anlık yok ve o üstte ki mh yazısının amacı millet kendi scriptim diye yutturamayıp satamasın diye bir önlem kapatılmaması lazım zaten diğer türlü yayın için bir eklenti var fakat priv versiyonda olduğu için kullanamıyoruz biz public versiyonunda

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
öyle olursa olmaz aga herkese yedirirler enayi ayağına o yüzden o yazının kalması gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yazının bir zararı yok gayet dogal

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yazının bi sıkıntısı yok kaldırmazlarda çünkü bunu alıp başka sitede kendi hilemiz diye oynatırlar milleti

ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka herkes ben yaptım falan diye sağa sola satar liginin yada reklamın açık olması gerek

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum bu şu anlık yok ve o üstte ki mh yazısının amacı millet kendi scriptim diye yutturamayıp satamasın diye bir önlem kapatılmaması lazım zaten diğer türlü yayın için bir eklenti var fakat priv versiyonda olduğu için kullanamıyoruz biz public versiyonunda
LP Deki gibi f7 ye basınca çizgilerin tamamen ortadan kalkıp rahat gözü yormayan bi şekle sokabilirseniz harika olur. mh yazısı vs kalmalı evet ama f7 veya benzeri bi tuşla ortadaki bütün çizgileri kaldırabilme imkanımız olsun. sc ile oynamaya alışık olmayan birisi olarak bende isterim bu özelliği. belkide sc de vardır fakat açılmamış veya uyarlanmamıştır diye yazıyorum Sizin configde bu özelliği görmek isterim ^^ <3

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka emek hırsızlığı yapılmasın diye yapılmış birşey kaldıracaklarını sanmıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
LP Deki gibi f7 ye basınca çizgilerin tamamen ortadan kalkıp rahat gözü yormayan bi şekle sokabilirseniz harika olur. mh yazısı vs kalmalı evet ama f7 veya benzeri bi tuşla ortadaki bütün çizgileri kaldırabilme imkanımız olsun. sc ile oynamaya alışık olmayan birisi olarak bende isterim bu özelliği. belkide sc de vardır fakat açılmamış veya uyarlanmamıştır diye yazıyorum Sizin configde bu özelliği görmek isterim ^^ <3
Bizim configimizde gereksiz olan tüm drawlar kapatılmıştır açık olanlar gerekli olduğu için açık kalıyor hocam o yüzden kapatmıyoruz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mh yazısı bencede durmalı, ama videolarda gördüğüm kadarıyla aşırı çizgi var coderler bişey düşünür bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...