WSReborn çizgileri kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Memory hackers yazısının kaldırılması saçmalık olur doğrusu. adamlar ücretsiz hile yapmış ve bizlere sunuyor. başaksı alıp onu kendi hilesi gibi tanıtır .

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ya ben onun kalkmasınımı bahzettim arkdaşlar LPReborndaki gibi mesela f7 ye basınca onun kaybolmasından bahsediyorum siz konuyu nerelere çekiyorsunuz
Post automatically merged:

1 kişi onu yazmış geriye kalan herkes onu tekrarlamış konuyun adam akıllı okusanız ne demek istediğimiğ anlaycaksınız

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
memoryhackers ambleminin kapatılması hilenin uygunsuz şekilde satılmasının kolaylaşması demektir bunu yapmayacaklarını düşünüyorum ve büyük ihtimalle onlarda böyle düşünüyor .
konuyu adam akıllı okusan keşke

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
/ evade: off da dahil yukarıdaki memoryhackers free yazısıda dahil kısacası oyunun orjinal hali gibi gözükmesi.Ekran paylaşırken sıkıntı oluyor çünkü.Yetkililerden ricamdır <3
gayet açıkca yazmışsın memoryhackers free yazısının kalkması için yanlış okuduğum biryer yok

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gayet açıkca yazmışsın memoryhackers free yazısının kalkması için yanlış okuduğum biryer yok
ben bir tuşa basıp onların kaybolmasından bahsediyorum hepiniz o zaman hile kötü amaçlı kişiler tarafından pazarlanmasından bahsediyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...