hocam sonra onu başkası satsın mh ekibi bunu yapmaz kesinlikleBenim fikrim bir tuşa basarak tüm çizgiler evade: on / evade: off da dahil yukarıdaki memoryhackers free yazısıda dahil kısacası oyunun orjinal hali gibi gözükmesi.Ekran paylaşırken sıkıntı oluyor çünkü.Yetkililerden ricamdır <3
dostum bu şu anlık yok ve o üstte ki mh yazısının amacı millet kendi scriptim diye yutturamayıp satamasın diye bir önlem kapatılmaması lazım zaten diğer türlü yayın için bir eklenti var fakat priv versiyonda olduğu için kullanamıyoruz biz public versiyonundaBenim fikrim bir tuşa basarak tüm çizgiler evade: on / evade: off da dahil yukarıdaki memoryhackers free yazısıda dahil kısacası oyunun orjinal hali gibi gözükmesi.Ekran paylaşırken sıkıntı oluyor çünkü.Yetkililerden ricamdır <3
LP Deki gibi f7 ye basınca çizgilerin tamamen ortadan kalkıp rahat gözü yormayan bi şekle sokabilirseniz harika olur. mh yazısı vs kalmalı evet ama f7 veya benzeri bi tuşla ortadaki bütün çizgileri kaldırabilme imkanımız olsun. sc ile oynamaya alışık olmayan birisi olarak bende isterim bu özelliği. belkide sc de vardır fakat açılmamış veya uyarlanmamıştır diye yazıyorum Sizin configde bu özelliği görmek isterim ^^ <3dostum bu şu anlık yok ve o üstte ki mh yazısının amacı millet kendi scriptim diye yutturamayıp satamasın diye bir önlem kapatılmaması lazım zaten diğer türlü yayın için bir eklenti var fakat priv versiyonda olduğu için kullanamıyoruz biz public versiyonunda
Bizim configimizde gereksiz olan tüm drawlar kapatılmıştır açık olanlar gerekli olduğu için açık kalıyor hocam o yüzden kapatmıyoruzLP Deki gibi f7 ye basınca çizgilerin tamamen ortadan kalkıp rahat gözü yormayan bi şekle sokabilirseniz harika olur. mh yazısı vs kalmalı evet ama f7 veya benzeri bi tuşla ortadaki bütün çizgileri kaldırabilme imkanımız olsun. sc ile oynamaya alışık olmayan birisi olarak bende isterim bu özelliği. belkide sc de vardır fakat açılmamış veya uyarlanmamıştır diye yazıyorum Sizin configde bu özelliği görmek isterim ^^ <3
Sizin configi nerden indirebilirim bir de indirince bunu sc ye nasıl tanıtıcamBizim configimizde gereksiz olan tüm drawlar kapatılmıştır açık olanlar gerekli olduğu için açık kalıyor hocam o yüzden kapatmıyoruz
Konuyu dikkatli okursan kurulumu da yazıyor https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-04-02-2023.256045/Sizin configi nerden indirebilirim bir de indirince bunu sc ye nasıl tanıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?