Çözüldü WSReborn League Of Legends Script Çalışmıyor gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ADC oynuyorum genelde jinx ve kaisa vs ama gerçekten skill dodgelemiyor veya ben kullanamıyorum evet bazen dodgeliyor vs iyi kombo atıp haraslıyor ama gerçekten çoğu zaman pek işe yaramıyor gibi hissediyorum yanlış yaptığım bir şey vardır diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Çözüm
Dostum script bir hile değildir sana yardımcı olan ek bir programdan ibaret script ile anlaşmalı oynaman gerek flee (z) combo (space) farm (v) lasthit(x) tuşlarını kullanmayı ihmal etme eğer gang yediysen sadece z ye basarak kula altına kaç tüm skilleri doge atarak kaçıcaktır. Yeri geldiğinde güçlü hissettiğinde adamın canını azaltıp tüm kombonu rakibe atman senin için daha iyi olucaktır.
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum script bir hile değildir sana yardımcı olan ek bir programdan ibaret script ile anlaşmalı oynaman gerek flee (z) combo (space) farm (v) lasthit(x) tuşlarını kullanmayı ihmal etme eğer gang yediysen sadece z ye basarak kula altına kaç tüm skilleri doge atarak kaçıcaktır. Yeri geldiğinde güçlü hissettiğinde adamın canını azaltıp tüm kombonu rakibe atman senin için daha iyi olucaktır.

Çözüm
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dodgelemiyor yani bildiğim dodge atmıyor anlamadım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hilenin tek yaptığı mekanik olarak yardım etmek geri kalanı kendin yapmalısın birde dodge ayarlardan hangi skilleri dodgelemesi gerektiğni yüksek düşük seviye yapabiliyon ona görede ayarlayabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hiçbir problem yok wsreborn'da problem yaşadığın herolarda veya heroda bir video kaydı alıp atar mısın bakalım belki senden kaynaklıdır

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hiçbir problem yok wsreborn'da problem yaşadığın herolarda veya heroda bir video kaydı alıp atar mısın bakalım belki senden kaynaklıdır
dediğim gibi büyük ihtimal benden kaynaklıdır çözmeye çalışıyorum ne ayar yapabilirim vs şuan söyleyebileceğim bir şey olarak cass oynuyorum syndranın her e ve q sunu yiyorum neredeyse ve skill dodge olayında highdan daha yukarı ayarladım anlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...