WSReborn Scriptle win alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kısa ve öz söyleyeceğim wini script kazandırmaz senin oyun bilgin kazandırır script aracı bir şeydir bu kadar basit

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Knk Sc Yeni basladisysan Cok Normal Birazcik Daha Alisan Cok Rahat Olurusun Zaten Yani Sc Sucu Seni Ölümsüz Yapmazz

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
önce oyunun öğrenmen gerekli tek başına sc bi işe yaramaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Adc oyna dostum kalista ve jinx güzel oluyor ama jinx çok belli oluyor haberin olsun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyun bilgiside çok önemli sc kullanırken bide duo ile girip bot lane oynarsan taşıma potansiyelin daha yüksek olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam adc main config var hem adc çok daha rahat taşıyor sadece oyun başı biraz dikkatli oynaman gerekiyor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis scriptle oynuyorsun diye bi anda 1000 damage atmaya başlamıyorsun bu bir hile değildir!
sana yardımcı bir progrram sadece geride kalıp pozisyon almayı öğrendiğin zaman win alırsın herşeyi doge atıyor diye içeri girersen oto yiye yiye ölürsün sonrada win alamıyorum dersin yapman gereken adc oynayıp geride kalmak mümkünse hiper cary al.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
muhtemelen oyun bilgin zayıf script sana mekanik verir gamesense vermez. ama yine de lig kasmak için şampiyon seçimlerinde yanlış en iyi adc oluyor bence

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile bir yere kadar ben yıllardır lol oynuyorum hesaplarım çogunu kayıp ettim ve scsiz oynuyordum scyi gördüm şuan ch ligine az kaldı olsun bırakıcam yeni hesap açıp aynısı gibi kasıcam yıllardır böyle yapıyorum eğlenceli oluyor sende düşe kalka öğrenicen lolde belki 3. sezondan beri oynuyorum ve ciddi anlamda lol'ün eski tadı kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...