Çözüldü WSReborn'da her el bitişinde oyunun kapatılması mı gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
WSReborn kullanıyorum arkadaşlar. Her el bittiğinde oyundan çıkıp geri giriyorum yoksa script aktif olmuyor. Olması gereken bu mu arkadaşlar? Bazen salaklığıma geliyor, scriptsiz giriyorum. Çık gir yapıyorum. Normal mi bu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar, her oyun başlangıcından site üzerinden "Hileyi yükle" deyip aktif etmeniz gerekiyor bunu her oyun başlangıcında yapmanız gerek. Size tavsiyem şampiyon seçim sırasında "Hileyi yükle" diyerek oyun başladıktan 5 saniye sonra (yani koridorlara dağılma sürecinde) "Enter" tuşuna basmanız. Bu yöntemle hileyi sorunsuz çalıştırabilirsiniz.
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhabalar, her oyun başlangıcından site üzerinden "Hileyi yükle" deyip aktif etmeniz gerekiyor bunu her oyun başlangıcında yapmanız gerek. Size tavsiyem şampiyon seçim sırasında "Hileyi yükle" diyerek oyun başladıktan 5 saniye sonra (yani koridorlara dağılma sürecinde) "Enter" tuşuna basmanız. Bu yöntemle hileyi sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aa harika ben her seferinde tamamen çıkıp giriyordum. Hileyi yükle kısmını akıl edememiştim saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...