Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar babamı ikna edeceğim PC toplıycam Kendime Babamı Nasıl ikna edicem Deneyimi olanlar Yazsa iyi Olur

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani sizler nasıl yaparsınız bilmiyorum ama şey dene belki olur. Eğer bilgisayar başında çok duruyorsan ve bu durumdan ailen rahatsız oluyorsa. Çok fazla durmayacağım bilgisayarın başında de. Yeterli vakit bakıcam kapatıcam de belki olur.

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar babamı ikna edeceğim PC toplıycam Kendime Babamı Nasıl ikna edicem Deneyimi olanlar Yazsa iyi Olur
Öncelikle daha önceden sözü varsa 1 kere hatırlat imkanımız vae mı diyerek aklına getirebilirisin eğer okul okuyorsan notlarını yüksleteceğini söyle fakat okdar pahalı bişey toplamayabilir

rot balans ayarı yapılır :D
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben oyuncu laptop aldırmıştım ne kadar yardımcı olur bilemem ama şöyle ki ben çok zorlamadan mantıklı şeylerle çıktım karşısına. işte eğitim açısından kaldırmıyo iyi bişey almayınca alınca da uzun süre kullanmak lazım sürekli değiştirilmez bilgisayar artık ihtiyaç haline geldi falan filan ısrarsız konuştum kendi ikna oldu

edit: oyuncu aldırabilmemin sebebi de oyuncu bilgisayarlarının oyun için yapılsa da sistemleri güçlü olduğu için hiçbişeyde zorlanmadıklarından falan bahsettim

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sene 2020 de babana telefon yetmiyor artık de eğer ailenin durumu yoksa hiç zorlama durumunuzu düzeltip öyle alırsınız

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kullandıgın bilgisyar özellik olarak düşük oldugunu ve bilgisayarla işinin daha uzun sürdüğünü yüksek özellikli bi bilgisayr oldugu zaman fazla uzun kullamayacagını felan söyle belki ikna edersin
ama dogruyuda söylemek herzaman iyi dir

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben babamı bayağı rahatsız etmiştim rahat 2-3 ay falan rahatsız etmiştim en sonunda git başımdan diyip almıştı

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benimde şöyle bir anım var Bisiklet aldırmak için 2 ay kafalarının etini yemiştim almamışlardı 1 kere bilgisayar istedim almışlardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...