Yaşadığınız en berbat hafta sonu hikayesini anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar başınızdan geçen en berbat hafta sonu hikayeleriniz nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hic berbat gecmiyorki :3 cünkü cuma cumartesi pazar clubtayim yada bardayim ve mutluyum alkollü herkes herkes kafası ucmus ozellikle kızlarin aliyorsun bir tane kız bütün gün beraber oluyorsun ben birde yurt dısında yasiyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkdaşlar ile dağa çıkalım dedik
benim arabayı aldık dağın üst taraflarında keçi sürüsü vardı hadi kenardan gideyim dedim yapraklar da çukurları kapatmış büyük bir su çukuruna aracın sağ ön tarafını düşürmüştük tüm gün onu ordan çıkarmak için uğraştık çıkardığımızda akşam olmuştu. hiç birşey yapamadan geri geldik :(

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ailem 2 gün köpek gibi ders çalıştırmıştı ve ben indirimdeki bi oyun alacaktım indirimi kaldırılmıştı :/

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her günüm olduğu gibi hafta sonlarım da berbat durumda

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Pandemi sonrası yaz ayı kamp yapmaya gitmistik.( İstanbul) artık insanlar evlerinde oldugu icin mi bilmiyorum ama her yer sivrisinek kaynıyordu. Biz gece gittigimiz icin farketmemistik. Sabaha karsı bir geldiler her yerimizi ısırdılar kaşıntıydı yarasıydı gittigimize perişan etmişti. Mangal için tavuktur cigerdir almaya gidecegimize böcek ilaci almaya gitmistik.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ekim ayında alanya da orman kampına gidip çadırda konaklayıp donuna kadar bahar yağmurunda ıslanmam buna örnek olur sanırım

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bir pazar günü yurtdışına çıkacaktım vize pasaport vs hepsi hazırdı o gün abimin ölüm haberini almıştım . Öz abim değildi ama çok değer verdiğim 2 yıl falan bizde kalmışlığı olan harbidende öz abim gibi olan birisiydi ruhu şad olsun .

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hafta içi sınıfa gidiyorum en sevdim kız arkadaşımla konuşuyorum undan sonra derse geçiyoruz derste bana bakıp sınıf gülüyordu tenefüsde sordumda bana kimse bişi demiyordu sonra müdür çağırdı o kız ark ım beni şikayet etmiş bu olaydan önce birisiyle dövüşmüştük okulda neyse işte o orda yalan söyleyerek dövdüm kişiyi kurtarmaya çalıştı bende kendimi savundum müdür bana ceza verdi 1 hafta okuldan uzaklaştırma + başka okula nakil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yılbaşı gecesi tam yeni yıla gireceğimiz anda arkadaşımın sürdüğü arabada kaza yaptık yeni yılın ilk kazalarından olduk.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
cuma günü o şeyi keşke yapmasaydım ahh o şaka pazertesi günü hayatımı değiştirdi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hafta içi full olarak çalışan birisi olarak hafta sonları izinliyim haftanın yorgunluğunu atabilmek için bir mangal yapma planı yaptık eşim ben ve arkadaşım ve arkadaşımın eşi daha sonra ise onlar yolda çok ağır derece de kaza yaptılar ve burunları bacakları kırıldı yüzlerinde cam kesiklikleri ( gittiğimiz yol virajlı ve keskindi ) biz de hanımla mangalı kurmuşuz yaz sıcağı ertesi gün de izinliyiz diye kamp çadırını kurmuşum arkadaşları arıyoruz yok gelen giden 1 saat geçiyor yol 3 saat geçti yok telaş bastı bizi sonra bir çağrı anneden kaza yaptılar durumları iyi sonra hastaneye gittim arkadaşımın ve eşinin halini görünce tansiyonum düştü böyle bir iğrenç hafta sonu iyileştikten sonra mangalın kralını yaptık , ben almıştım onları bu sefer arabayla hehe:)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şehir dışına gidicektik çok masraf yaptık 2 gün tatil yapalım dedik önce araç bozuldu. başka araçla gidelim dedik o araç bize gelirken kaza yaptı. sanki gitmemiz istenilmiyor gibiydi

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
kısa ve öz olacak futbol oynamak için indik küçükken bu abiler bizi niye izliyor yaşlarını izlerken bulduk kendimizi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynı hafta hem sevgilimden ayrılım hem de su çiceği çıkardım mal mal oturuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...