Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
off efsane bir konu, Yazılımı BEŞ yıldır hayatıma aldım hem ingilizce hemde yazılımı şakur şıkır öğrendim, şuan SBG olarak çalışmaktayım. Yazılıma Memoryhackers'da merak sardım ve Mesleğim haline geldi. YAPIN BABAAAAAAAAA VURUN KIRBACI white keklere <3
Öncelikle bu işe ilgi duymanız en önemlisi parası iyi diye yazılıma yönelenler genellikle bu işte başarılı olamıyorlar. İkinci bir şey ise yabancı dil olmazsa olmaz.
Çok istiyorum gerçekten su yazılım işini öğrenmeyi ama ne zaman başlasam sıkılıyorum salıyorum yada zamanım olmuyor ama emeğine sağlık dursun bı köşede
programlama bir dusunme bicimidir bana kalirsa. oncelikle sunu en bastan belirtmem gerek; yeni yeni ogrenmeye basladim. bir hobim olsun istedim. dunyanin en zor sorusu olan o "hangi dil ile baslamaliyim" sorusunun cevabini ben de cok aradim. okudum sordum yazdim cizdim ve sonra onu sectim:"c". bunun en buyuk sebebi, bilgisayara cok yakin bir dil olmasi. yani bilgisayardan yapmasini istediginiz her seyi tek tek anlatmaniz gerekiyor. pythonun c ye gore daha kolay olmasinin sebebi, daha esnek olmasi ve komutlarin bilgisayar diline degil de insan diline yakin olmasi ve syntaxinin daha "casual" olmasi olarak gosteriliyor.