"Yazılıma Nereden Başlamalıyım?" Diyenler!

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
off efsane bir konu, Yazılımı BEŞ yıldır hayatıma aldım hem ingilizce hemde yazılımı şakur şıkır öğrendim, şuan SBG olarak çalışmaktayım. Yazılıma Memoryhackers'da merak sardım ve Mesleğim haline geldi. YAPIN BABAAAAAAAAA VURUN KIRBACI :) white keklere <3

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle bu işe ilgi duymanız en önemlisi parası iyi diye yazılıma yönelenler genellikle bu işte başarılı olamıyorlar. İkinci bir şey ise yabancı dil olmazsa olmaz.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hiç kisaltmadan detaylica güzel bir rehber olmuş teşekkürler devamini bekleriz.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok istiyorum gerçekten su yazılım işini öğrenmeyi ama ne zaman başlasam sıkılıyorum salıyorum yada zamanım olmuyor ama emeğine sağlık dursun bı köşede

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
burda bu kadar tetaylı birşey görmeyi düşünmüyordum ama ellerine sağlık. ekledim yer imlerine

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
programlama bir dusunme bicimidir bana kalirsa. oncelikle sunu en bastan belirtmem gerek; yeni yeni ogrenmeye basladim. bir hobim olsun istedim. dunyanin en zor sorusu olan o "hangi dil ile baslamaliyim" sorusunun cevabini ben de cok aradim. okudum sordum yazdim cizdim ve sonra onu sectim:"c". bunun en buyuk sebebi, bilgisayara cok yakin bir dil olmasi. yani bilgisayardan yapmasini istediginiz her seyi tek tek anlatmaniz gerekiyor. pythonun c ye gore daha kolay olmasinin sebebi, daha esnek olmasi ve komutlarin bilgisayar diline degil de insan diline yakin olmasi ve syntaxinin daha "casual" olmasi olarak gosteriliyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
gerçekten çok güzel bir rehber olmuş teşekkürler yeni başlayanlara yararı dokunacağına eminim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok faydalı, gerçekten işimi gördü. Teşekkürlerimi sunuyorum, umarım daha iyi yerlere gelirsin! Good lock!

Üye
3 HİZMET YILI
ingilizce kesinlikle çok gerekli vee matematik teşekkürler python en iyisi bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence ilk dil olarak python olabilir akıcı sade ve anlaşılabilir