Yeni bir ekran kartı almak LoL'de FPS artışı sağlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende bir tane sistem var, LoL oynarken kasıyor 16-20 FPS falan alıyorum ama şampiyon seçim ekranında falan donuyor. 6 GB RAM var, iştemci Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 2.93GHz 2.94 GHz. Ekran kartı yok, bu sisteme bir tane MSI N730K ekran kartı alsam FPS daha iyi hale gelir mi? Yardımcı olur musunuz? Merak ettim :peepoCryv2:

Moderatörün son düzenlenenleri:
poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Daha iyi hale gelir tabi ki de. Darboğaz durumu olur mu bilmiyorum ama biraz araştır bu darboğaz meselesini.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Birazda olsa iyi olur ama artık yeni bir bilgisayar alma zamanın gelmiş

E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
ekran kartı alırsan düzelir eskiden benimde kasıyordu ekran kartı aldım 240fps alıyom

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ekran kartına bağlı olarak fps artabilir. Ki ekran kartı bir gamer için baya gerekli bişey. Kesinlikle almalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu ekran kartını almaktansa sistemi komple güncellemeyi deneyebilirsin f/p amd apu sistemi kurmayı deneyebilirsin plan ve bütçeye daha uygun olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka kesinlikle 1 ekran kartı alman lazım bende de oluyordu 80 100 FPS alıyordum bazen bir drop giriyordu PC kalıyordu hatta bazen aç kapa yapmak zorunda kalıyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
RAM'den dolayı da olabilir ama evet ekran kartı değiştir en kötü RX 550 al yani.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
lol genel olarak işlemci ve bellek yiyor önce işlemci ile belleğe önem ver sonra ekran kartı tabi oynıyacağı oyuna göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
normalde lol işlemciye yüklenir lakin ekran kartıda az çok lazım emin olamadım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
%100 düzelir diyemem fakat daha yüksek bi ekran kartı ve ram senin işini görür bir süreliğine şunu da unutma bir parçayı yükselttiğinde diğerlerini de yükseltmen gerekiyor harika diyebilmen için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka önce ekran kartı driverini bi kontrol et. Kendi resmi sitesinden orjinal indir ama.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşım LoL ekran kartından çok RAM ve işlemciye yükleniyor. Sadece tek bir parçayı yüksek seviyelere cıkarmak zaten sağlıklı degil. Günümüz şartlarında zor biliyorum ama mümkünse eşit bir sistem toplama calıs.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle CPU'nun da yükseltilmesi gerek, ekran kartı yükseltmek iyi gelecektir fakat yeterli olacak mı bilemem.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
LoL işlemci performansı ile çalışan bir oyun ekran kartı tabii ki etkili olacaktır ama işlemciyi değiştirmen senin için daha iyi sonuç verecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekran kartı alırsan düzelme ihtimali var olabilir grafikleri bilgisayar ekran kartından da en yüksek performans a alırsan daha verimli olacağını göreceksin nvdıa ekran kartımda yaptıgım 2 3 ufak tefek ayarlarla kasan oyunalrı bile kasmadan oynayabiliyorum ekran kartı optimizesini ayarlamalsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
işlemcinin yükünü alacağı için fps yükselir ama lol gibi oyunlar ram ve işlemci bazlı oyunlardır valorant, cs gibi oyunlar daha ekran kartına dayalıdır haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...