Onaylı Üye
ulan sadece bana mı güzel geldi yeni map ile sezon her girdiğim maçta en az 2 kişi riot a sövüyor map yüzünden
orası oyle de zaten buyu dırencı ve zırh ıtemlerınde de cıddı can veren ıtemler var 3 ıtemde 5-6k can olabılıorsun ustune zırh ve buyu dırencıtank oynaran biri olarak zırh ve büyü direnci kasmak yerine artık can kasıyorum gelen geçen tekliyor zaten![]()
yine sınırı var ya itemlerin belli biyerden sonraihtişamlı itemin kalktıgı iyi oldu bence
reis bendede oluyor ayarları bi tık düşür senleş gibi ve yüksek derecede fps düşüşü yaşıyorum
knk benimde windows 10 yine çok kasmıyo ya oynatıyorbenim fps aksine daha iyi oldu windows 10 musunuz
valla knk alışamadım bende itemler iyi olmuşta abartılı hele hele fiyatları ise çok pahalı olmuşHaritanın değişmesi kötü oldu bence
valla knk ya 2015 ve 2017 zamanları lol çok iyidi bana görene eski oyun zevki kaldı ne eski lol kaldı wild rifte döndü oyun resmen
item sınırı yok ve dağasıne eski oyun zevki kaldı ne eski lol kaldı wild rifte döndü oyun resmen
wild rift e dönmek konusunda çok haklısın mlbb gibi yaptılar oyunune eski oyun zevki kaldı ne eski lol kaldı wild rifte döndü oyun resmen