Yeni telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yeni telefon alıcam ama ne alıyım bilmiyorum tavsiye,önerisi olan bi akıl verebilirmi :D :D :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Samsung s5 olabilir general mobile alabilirsin ucuzlar ama tavsiye etmem yada 2.el iphone5 alabilirsiniz 1000 TL civarina

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
XProfessionalX' Alıntı:
Samsung s5 olabilir general mobile alabilirsin ucuzlar ama tavsiye etmem yada 2.el iphone5 alabilirsiniz 1000 TL civarina

samsungu fazla sevmem 2. el telefonda temix olurmu bilmiyorm başka tavsiyen varsa bakarım

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Tanıdık falan varsa temiz olur başka marka konusuna gelirsek başka marka bilmiyorum model bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
XProfessionalX' Alıntı:
Tanıdık falan varsa temiz olur başka marka konusuna gelirsek başka marka bilmiyorum model bilmiyorum

Tamam kardeşim sağol  :)

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
LG G3 veya Samsung note serilerine bakmanı tavsiye ederim.Iphone alacaksanda Iphone 5S altında ki (5C dahil) telefonları almanı önermiyorum.General Mobile Discovery serilerine de bakmanı öneriyorum.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kesinlikle general mobile bakmanı ve almanı önermiyorum.. telefonun her şeyi sıkıntılı... bir şeyi bozuluyor veriyorsun tam 2 ay 3 ay sonra haber veriyorlar... zaten telefonun markası belli ne olabilir ki ? telefon alıcaksan ıphone almanı tavsiye ederim... ama bütçen ıphone'ye uygun değil sanırım o yüzden sana tavsiye edeceğim not serilerine bakman..

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MiroslavStoch' Alıntı:
LG G3 veya Samsung note serilerine bakmanı tavsiye ederim.Iphone alacaksanda Iphone 5S altında ki (5C dahil) telefonları almanı önermiyorum.General Mobile Discovery serilerine de bakmanı öneriyorum.

Eyvallah, dediklerini değerlendiririm samsung alternatifi olarak önerdiğin başka bişey varmı :D :D

askin1001' Alıntı:
Kesinlikle general mobile bakmanı ve almanı önermiyorum.. telefonun her şeyi sıkıntılı... bir şeyi bozuluyor veriyorsun tam 2 ay 3 ay sonra haber veriyorlar... zaten telefonun markası belli ne olabilir ki ? telefon alıcaksan ıphone almanı tavsiye ederim... ama bütçen ıphone'ye uygun değil sanırım o yüzden sana tavsiye edeceğim not serilerine bakman..

Samsung un alternatifi olarak başka bişey varmı?

Üye
9 HİZMET YILI
htc desire 860 öneriirm en iyi selfie telefonlarından biri

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LeqendyQ' Alıntı:
htc desire 860 öneriirm en iyi selfie telefonlarından biri

Selfieyle kamerayla işim yok hızlı olsun sağlam dayanıklı uzun ömürlü olsun  :D :D :D 
Varmı başka önerebiliceğin?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Lg g4 alabilirsin şuanlık fiyatı 1800 den yukarı değil Gayet iyi telefon oyun performansını karşılar , kamera olsun . Tek eksiği Parmak izi okuyucusu yok ama onun dışında kesinlikle o fiyata alabileceğin en iyi telefonlardan birisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...