WhySperMachina' Alıntı:çok boş bi konu açmışsın bence gidip ö.m den ilet
$Zengin' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:çok boş bi konu açmışsın bence gidip ö.m den ilet
HE COK BOŞ KONU SUAN BU KONU NE ANLAMA GELMEDİGİNİ BİLMEDEN YORUM ATIYORSUN :d
CrySpawner' Alıntı:kardeş hazır base kullanmış olamaz mı ?
$Zengin' Alıntı:CrySpawner' Alıntı:kardeş hazır base kullanmış olamaz mı ?
o benim arkadaşım zaten bana yardım ediyor sadece onla benm aramda sizi ilgilendirmez
WhySperMachina' Alıntı:$Zengin' Alıntı:o benim arkadaşım zaten bana yardım ediyor sadece onla benm aramda sizi ilgilendirmez
Mal bizi ilgilendirmiyorsa niye konu açıyon bişi dicem olmucak şimdi hackizi olmasa bir şey yapamıcan
senin salak oldugundan eminimCrySpawner' Alıntı:Afedersin ama Salakmısn? burası özel değil ben gidiyim arkadaşıma konu açıyım nasılsın diye ne dicen sen o zmn ?
$Zengin' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Mal bizi ilgilendirmiyorsa niye konu açıyon bişi dicem olmucak şimdi hackizi olmasa bir şey yapamıcan
lysis hackmı nesin daha dün faceden ekleyip gel team kuralım diyipde bana ögretirmisin diyen veled deilmisn sen![]()
[font=arial, sans-serif]ok api ok bida olmaz özür api[/FONT]CrySpawner' Alıntı:Teamspeak bekliyorum kendinden büyüklere laf atma![]()
WhySperMachina' Alıntı:$Zengin' Alıntı:o benim arkadaşım zaten bana yardım ediyor sadece onla benm aramda sizi ilgilendirmez
Mal bizi ilgilendirmiyorsa niye konu açıyon bişi dicem olmucak şimdi hackizi olmasa bir şey yapamıcan
WhySperMachina' Alıntı:$Zengin' Alıntı:lysis hackmı nesin daha dün faceden ekleyip gel team kuralım diyipde bana ögretirmisin diyen veled deilmisn sen![]()
Kusura bakmada sen kimsin ben senden bir şey öğreneyim ?
Ben eğer team olursak beraber internetten araştıralım öğrenelim dedim.
Tabi anlama seviyen düşük ise orası beni ilgilendirmez.
Hackizi yani Mert olmasa senin yapabileceğin tek şey checkbox yana kaydırma daha dünkü çocuksun.
Senden önce biz vardık yani milleten dilenerek bir yere gelirsin ama bu en fazla 1-2 ay sürer sonra yardım alamassın ortada kalırsın.
Neyse konuyu devam etmek istemiyorum iyi günler gg.
qiqiqiq okCrySpawner' Alıntı:Yaw gelde sövme buna ya![]()