Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kitap olarak: 345, bilgi sarmal, apotemi trigo, limit-türev-integral bitirmeni şiddetle öneririm. Bol bol soru çözüm videoları izle, soru çözüm videoları konu anlatıma göre nispeten daha etkilidir. Mezun olduğunu varsayarak ve tüm konuları görmüş olduğunu düşünerek konu anlatımı soru çözümün altına indirgiyorum.
Öncelikle Allah zihin açıklığı versin bende senin gibi mezuna kalmıştım dershaneye verecek paran yoksa benim gibi devletin gençlik akademileri var ben mezuna kalınca bulgurlu gençlik akademisine gitmiştim haftada 3 gündü hangi bölüm okayacaksan sayısal sözel ea ona göre dersler veriyorlar gerçekten hard çalışıp diş hekimliği kazananda çıktı mühendiste doğrudan eğitim youtube dan filan hiçbirşey öğrenilmez hocaya birebir soracaksın beraber soru çözeceksin ve dinleyeceksin ekran başına üniversite kazanılmaz bende şuan gastronomi mutfak sanatlarını kazandım benim zamanımda sınıfım çoğu lisans eğitimi kazandı önlisans ise hep istanbul içi güzel yerlere girdiler varsa semtinni yakınındaki gençlik akademisine gitmeni öneririm sadece kitap parası veriyorsun hiçbir ücret talep edilmiyor.