Yok mu Bir Muhabbetimiz ? Gelin Kaynatalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pek başarılı gitmiyor gitse iyi de 6 tane hocam var işte dersin birinde proje yapıyoruz baştan sona asla birinin beğendiğini diğeri begenmiyor. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
üni hocalarının hepsi öyle hiçbirşeyi beğenmiyorlar ki abimde diş hekimligini okuyor adam bırakip kuryeye geçiçem dedi ya :D

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kurye demişken ben bir yandan da kuryelik yapıyorum parası güzel ama bu soğuklarda çok sıkıntı çekiyoruz ısınamıyorsun doğru düzgün e trafik de dert seni insandan saymayanlarla dolu ülkem :D
üni hocalarının hepsi öyle hiçbirşeyi beğenmiyorlar ki abimde diş hekimligini okuyor adam bırakip kuryeye geçiçem dedi ya :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kurye demişken ben bir yandan da kuryelik yapıyorum parası güzel ama bu soğuklarda çok sıkıntı çekiyoruz ısınamıyorsun doğru düzgün e trafik de dert seni insandan saymayanlarla dolu ülkem :D
harbi ya birde ülkede trafik magandasi çok kanka ya sorma kuryelik zor iş

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçen balkondayım adam sipariş getirdi yoldan geçen biri kuryenin kaskını çaldı bağırdık arkasından hızlı hızlı gitti

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kankam bizim bir arkadaşın direk motorunu çaldılar adam sanki kendininki gibi motora biniyor kaskı takıyor dükkanın önünden alıp gidiyor direk.
Ülkede hırsız çok bu aralar okula giderken de televizyon taşıyordular sabahın 6 sında örtüye sarıp

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz olayı çok yanlış anlamışsınız. İnsanların hal hatır sormak için telefonla arayın. Burada sohbet edilebilecek bir olayı gerçekleştirmeniz gerek. Hani bir konu olması lazım. Anlatabiliyor muyum? Elbet kasıtlı olarak yaptığınızı düşünmüyorum fakat bir olay sunun ki diğer kullanıcılarımız o olay üzerinden yorumlarınızı değerlendirerek bir tartışma gerçekleşsin. Günaydın, nasılsınız gibi saçma konular açmanız forumu kirletir.

#kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...