Ultra Üye
ohh kanka sevindim adina vallayaptım hocam çoktan 21h1 e downgrade yaptım mutluyum huzurluyum valla.![]()
ohh kanka sevindim adina vallayaptım hocam çoktan 21h1 e downgrade yaptım mutluyum huzurluyum valla.![]()
Helal kardeşim en güzelini yapmışssın doğrusu buyaptım hocam çoktan 21h1 e downgrade yaptım mutluyum huzurluyum valla.![]()
üni hocalarının hepsi öyle hiçbirşeyi beğenmiyorlar ki abimde diş hekimligini okuyor adam bırakip kuryeye geçiçem dedi yaPek başarılı gitmiyor gitse iyi de 6 tane hocam var işte dersin birinde proje yapıyoruz baştan sona asla birinin beğendiğini diğeri begenmiyor. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
üni hocalarının hepsi öyle hiçbirşeyi beğenmiyorlar ki abimde diş hekimligini okuyor adam bırakip kuryeye geçiçem dedi ya![]()
harbi ya birde ülkede trafik magandasi çok kanka ya sorma kuryelik zor işKurye demişken ben bir yandan da kuryelik yapıyorum parası güzel ama bu soğuklarda çok sıkıntı çekiyoruz ısınamıyorsun doğru düzgün e trafik de dert seni insandan saymayanlarla dolu ülkem![]()
Geçen balkondayım adam sipariş getirdi yoldan geçen biri kuryenin kaskını çaldı bağırdık arkasından hızlı hızlı gittiKurye demişken ben bir yandan da kuryelik yapıyorum parası güzel ama bu soğuklarda çok sıkıntı çekiyoruz ısınamıyorsun doğru düzgün e trafik de dert seni insandan saymayanlarla dolu ülkem![]()
Ülkede hırsız çok bu aralar okula giderken de televizyon taşıyordular sabahın 6 sında örtüye sarıpKankam bizim bir arkadaşın direk motorunu çaldılar adam sanki kendininki gibi motora biniyor kaskı takıyor dükkanın önünden alıp gidiyor direk.