Youtube kanalında farklı farklı oyunlar atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knka bencede bir oyun üzerinden git popüler oyunların kitlesini öneririm pugb bu aralar düşüşte diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tek bir oyun çekerek daha hızlı büyüyebilirsin ve çok büyümüş olursan o zaman farklı farklı oyun videoları çek büyümüş olduğundan dolayı algoritmaya daha fazla düşersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kitlene bağlı dostum hangi oyunu seviyolarsa algoritma onu daha çok önerecektir mesela ben league of legends kanalarını takip ediyorum karşıma daha fazla league of legendsla alakalı video çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
GTA5 izleyen birisi var diyelim kitlende sen kanalına Minecraft atarsan bu adam videoyu görse izlemeye tenezzül bile etmez buda senin izlenmeni ve öne çıkmanı engeller yani kemik kitlene göre video atman daha iyi olur senin için

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
en çok hangi oyunu oynuyorsan bir kanala sadece onu at ikinci kanalına diğer oyunları at

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gundem oyunları yayınlarsan daha fazla izleyici kazanırsın mesala hogvarst legacy vb

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
abartma ama 2-3 farklı oyun çekebilirsin uzun soluklu pes etmeden düzenli olarak atman daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oyunları günlere ayır, youtuber arkadaşım var bu konuda çok araştırma yaptı. Haftanın 3 günü yayın açıyor her gün farklı bir kitleye hitap ediyor.

Üye
3 HİZMET YILI
ikiside farkli kanal icerigi aslinda mesela sadece minecraft atarsan minecraft yotuuberi olarak taninirsin ama birden fazla oyun videosu atarsan direkt oyun kanali olarak gecer, ayrica kemik kitleni toplayabilirsen her turlu izlenirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
olur kanka etiketlediğin hashtag e kadar algoritmayı etkiliyor lolde rank için ayrı challange için ayrı kanal açanlar var barış can mesela pubg için farklı bi kanala geçmişti hem hepsi bi kanalda göze hitap etmez diye düşünüyorum kuyumcudan yağ almak misali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...