Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tek bir oyun çekerek daha hızlı büyüyebilirsin ve çok büyümüş olursan o zaman farklı farklı oyun videoları çek büyümüş olduğundan dolayı algoritmaya daha fazla düşersin
kitlene bağlı dostum hangi oyunu seviyolarsa algoritma onu daha çok önerecektir mesela ben league of legends kanalarını takip ediyorum karşıma daha fazla league of legendsla alakalı video çıkar
GTA5 izleyen birisi var diyelim kitlende sen kanalına Minecraft atarsan bu adam videoyu görse izlemeye tenezzül bile etmez buda senin izlenmeni ve öne çıkmanı engeller yani kemik kitlene göre video atman daha iyi olur senin için
ikiside farkli kanal icerigi aslinda mesela sadece minecraft atarsan minecraft yotuuberi olarak taninirsin ama birden fazla oyun videosu atarsan direkt oyun kanali olarak gecer, ayrica kemik kitleni toplayabilirsen her turlu izlenirsin
olur kanka etiketlediğin hashtag e kadar algoritmayı etkiliyor lolde rank için ayrı challange için ayrı kanal açanlar var barış can mesela pubg için farklı bi kanala geçmişti hem hepsi bi kanalda göze hitap etmez diye düşünüyorum kuyumcudan yağ almak misali