Youtube Shorts ile İngilizce Nasıl Dilenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben Türkiye'deki dilenme videolarını çalıp kendi kanalımda paylaşıyorum, şu videodaki gibi.
Not:Attığım videodaki kanal benim değil, sadece o kanaldan videoları çalıp kendi kanalıma atıyorum.
Mesela bu tarz videoları çalıyorum ama ben İngilizce dilenmek istiyorum, yabancılara dileneyim. Shorts'ta yabancı dilenme videosu göremedim. Şöyle yabancı Shorts dilenme videoları var mı? Nasıl yabancılara dilenebilirim? Çalıntı İngilizce dilenme sesi ya da videosu falan lazım, bildiğiniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
pls sub yaz en basitinden onlar anlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
pls sub yaz en basitinden onlar anlar
evette daha çok video içeriğinde dilenmek önemli. ben başlıkta pls subs yazıyom abone gelmiyo. video içeriğinde dilenmek daha önemli. sadece başlıkta olunca 8.6 bin izlenmeye 50 abone geliyo sadece ama videonun içinde dilenirsen 300-500 filan abone gelir. yani bana video içeriğinde ingilizce dilenen bir video lazım onu çalıp kendi kanalımda paylaşam. yada seslendirme yapabileceğim program varmı ingilizce sesle dilenme videosu çekem?

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
HGHKRDOKhkoplhfdr hocam videoya koptum başarılarını dilerim

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yabancılar genelde clikbait yapıyor ama sen yapay zeka ile seslendirip videonun arkasına koyabilirsin. Başka video aramana gerek yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dilenmek zorunda değilsin... Kaliteli içerik yaparsan daha çok izlenme alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...