Seçkin Üye
aga orjinal dil ingilizce olsada türkçe çeviride eklicem. yinede türklerinde karşısına çıkmazmı. videolardada konuşma yok zatenyenı hesap kurup yap turk hesabındanda her vıdeoda reklamını yap kanalının o kdr takıpcın turken yabancı paylasımlar yaparsan tutma olasılıgı cıddı derece de duser
Yok knka öyle olmuyor zmanjnda bende denedimvideo başlıklarını açıklamaları ingilizce yap otomatik algoritma genele gösteriyyo
neden ilgilerini kaybetsinlerki? videolarda konuşma olmicak müzik olacak. ( valla daha önce 10b aboneyken ingilizce yaptım tutmadı etkileşim düştü,ama bence türkçe çeviri koymadığım içinde olabilir)Türkçe Kanalı Global Hale Getirme:
- Kanalınızı sadece Türkçe içeriğe odaklı bir şekilde başladıysanız ve %86 oranında Türk izleyici kitleniz varsa, tamamen İngilizce'ye geçmek ani bir değişiklik olabilir ve takipçilerinizin ilgisini kaybetmesine neden olabilir.
aga 10m aboneye kadar herşeyi türkçe ama 10m olduktan sonra kanal ayarını ingilizce yapıp türkçe çeviri koymayı planlıyom. mesela czn burak ı yabancılar daha çok izliyor 13m abonesi var. 10m aboneden sonra global olur diye düşünüyom kanal. ama öylesine 2 saat önce global kanal açtım test için sadece 0 dan ingilizce başlasam hızlı büyüyecekmiyim diyeEğer kanalınız baştan beri türkçe içeriğe dayalıysa ve dünyanın her yerinden izleyici istiyorsanız, dünya çapında izlenen içerikler oluşturmalı ve İngilizce çeviriyi koymalısınız, tek yol bu
aga bide en hızlı kolay büyümek prim yapmak dilenmekmi? ben minecraft kanalıyım mesela pixel art videosu yapıyom arkaya müzik koyuyom leonardo dicapro ekliyom mesela 1,2blok kırıp uzaklaşıyom 5bin izlenmeye 13 abone. ama eğer müzik yerine acındırıcı ses koyarsam(ses şu:evet biliyorum bu videomuda geçip abone olmayacaksınız) bu sesi koyduğumda 5bin izlenmeye 100-200 abone geliyo. yani 10mn abone olana kadar dilenip sonra full kaliteli içerikler mi atmalıyım? örnek:ömer alper diye bir kanal var sadece prim kasıyo her videoda allahı ,anasını ,babasını seven abone olsun diyo 1.52 milyon abonesi var. adam haftada 100k abone kasıyor. enes baturun yan kanalı 2m abone zaten, enesbaturun yan kanalını geçicek 1 aya sadece primle,evet bunu deneyebilirsin kardeşim ama dediğin gibi CZN burak da aynısını yaptı ilk başta sadece türkçe veya kısa videolar yüklüyordu ama artık kanalının izleyici kitlesi tüm dünyaya yayılmış durumda ve uluslararası bir platform olduğu için yüklemeleri ingilizce olarak yapmaya başlıyor dil
Anlıyorum kardeşim, yapmayı sevdiğin şeyi yap youtube'un nicelik ve etikten ziyade tutarlılık ve kaliteye ihtiyacı var. Sanırım artık diğer izleyiciler için İngilizce çeviriye ihtiyacınız var ve bu kısa ses hakkında evet devam edin, sadece abone değil izleyici kazanmaya odaklanın video başına yasal 10 bin görüntüleme yeterlidir. Milyonlarca abonesi olan birçok kanalı izledim ama izlenme sayısı 100 bin bile değil o yüzden sadece izleyici edinin.aga bide en hızlı kolay büyümek prim yapmak dilenmekmi? ben minecraft kanalıyım mesela pixel art videosu yapıyom arkaya müzik koyuyom leonardo dicapro ekliyom mesela 1,2blok kırıp uzaklaşıyom 5bin izlenmeye 13 abone. ama eğer müzik yerine acındırıcı ses koyarsam(ses şu:evet biliyorum bu videomuda geçip abone olmayacaksınız) bu sesi koyduğumda 5bin izlenmeye 100-200 abone geliyo. yani 10mn abone olana kadar dilenip sonra full kaliteli içerikler mi atmalıyım? örnek:ömer alper diye bir kanal var sadece prim kasıyo her videoda allahı ,anasını ,babasını seven abone olsun diyo 1.52 milyon abonesi var. adam haftada 100k abone kasıyor. enes baturun yan kanalı 2m abone zaten, enesbaturun yan kanalını geçicek 1 aya sadece primle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?