14 Kas 2019 #1 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Youtube view botu yapmayı planlıyorum, tor browser dan belirtilen video linkine seri seri girecek, böylelikle sürekli farklı ip den girmiş oalcak. youtube da bunu engelliyecek bir sistem varmı? yada bu mantık çalışır mı?
Youtube view botu yapmayı planlıyorum, tor browser dan belirtilen video linkine seri seri girecek, böylelikle sürekli farklı ip den girmiş oalcak. youtube da bunu engelliyecek bir sistem varmı? yada bu mantık çalışır mı?
14 Kas 2019 #2 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI seri seri girmesi onemli değil en az 2 dk durması lazım o botun yoksa botu bot zanneder [ ]
14 Kas 2019 #3 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI Zamanında ben yapmıştımda ismini unuttum be brom
14 Kas 2019 #4 Conqueror C csgosupreme Süper Üye Katılım 14 Ağu 2018 Mesajlar 1,480 Tepki puanı 855 Ödüller 8 Yaş 34 7 HİZMET YILI dip wibe girmek içinde bişiler yapsana bazuka satın almam lazım
14 Kas 2019 Konuyu başlatan #5 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI TeknoHayduT' Alıntı: seri seri girmesi onemli değil en az 2 dk durması lazım o botun yoksa botu bot zanneder [ ] Genişletmek için tıklayın ... bu 2 dk olayı ne alaka ki. kullanıcı olarak bile sayfayı art arda f5 yaptığımda view yükseliyo
TeknoHayduT' Alıntı: seri seri girmesi onemli değil en az 2 dk durması lazım o botun yoksa botu bot zanneder [ ] Genişletmek için tıklayın ... bu 2 dk olayı ne alaka ki. kullanıcı olarak bile sayfayı art arda f5 yaptığımda view yükseliyo
14 Kas 2019 #6 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Enigm4' Alıntı: bu 2 dk olayı ne alaka ki. kullanıcı olarak bile sayfayı art arda f5 yaptığımda view yükseliyo Genişletmek için tıklayın ... ama bakarsan 1 2 gün sonra siliniyor. bi soru soruyorsun cevaplıyoruz yok oyle olmaz dıyorsun :/
Enigm4' Alıntı: bu 2 dk olayı ne alaka ki. kullanıcı olarak bile sayfayı art arda f5 yaptığımda view yükseliyo Genişletmek için tıklayın ... ama bakarsan 1 2 gün sonra siliniyor. bi soru soruyorsun cevaplıyoruz yok oyle olmaz dıyorsun :/
14 Kas 2019 Konuyu başlatan #7 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI TeknoHayduT' Alıntı: ama bakarsan 1 2 gün sonra siliniyor. bi soru soruyorsun cevaplıyoruz yok oyle olmaz dıyorsun :/ Genişletmek için tıklayın ... peki aynı mantıkla sürekli yeni ipden video ya girileceği için reklam gelirleri kalımı onlarda gidermi?
TeknoHayduT' Alıntı: ama bakarsan 1 2 gün sonra siliniyor. bi soru soruyorsun cevaplıyoruz yok oyle olmaz dıyorsun :/ Genişletmek için tıklayın ... peki aynı mantıkla sürekli yeni ipden video ya girileceği için reklam gelirleri kalımı onlarda gidermi?
14 Kas 2019 #8 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Enigm4' Alıntı: peki aynı mantıkla sürekli yeni ipden video ya girileceği için reklam gelirleri kalımı onlarda gidermi? Genişletmek için tıklayın ... adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Post automatically merged: 14 Kas 2019 TeknoHayduT' Alıntı: adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Genişletmek için tıklayın ... gerçi tıklarsan orası olabılır gosterım olmaz yanlıs anlattım
Enigm4' Alıntı: peki aynı mantıkla sürekli yeni ipden video ya girileceği için reklam gelirleri kalımı onlarda gidermi? Genişletmek için tıklayın ... adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Post automatically merged: 14 Kas 2019 TeknoHayduT' Alıntı: adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Genişletmek için tıklayın ... gerçi tıklarsan orası olabılır gosterım olmaz yanlıs anlattım
14 Kas 2019 Konuyu başlatan #9 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI TeknoHayduT' Alıntı: adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Post automatically merged: 14 Kas 2019 gerçi tıklarsan orası olabılır gosterım olmaz yanlıs anlattım Genişletmek için tıklayın ... yani botta rek-lama tıklatma yaparsam reklam geliri gelir de mi?
TeknoHayduT' Alıntı: adsenseyı ıncelersen gosterımler veya tıklanımlar artacak ama asla paran artmıyacak Post automatically merged: 14 Kas 2019 gerçi tıklarsan orası olabılır gosterım olmaz yanlıs anlattım Genişletmek için tıklayın ... yani botta rek-lama tıklatma yaparsam reklam geliri gelir de mi?
14 Kas 2019 #10 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Enigm4' Alıntı: yani botta rek-lama tıklatma yaparsam reklam geliri gelir de mi? Genişletmek için tıklayın ... olabilir ama 24 saat çalıstırsan botu sadece 720 goruntulenme alabılrsın botlarda vpn aynı denk gelırse bu ıyıce dusecek
Enigm4' Alıntı: yani botta rek-lama tıklatma yaparsam reklam geliri gelir de mi? Genişletmek için tıklayın ... olabilir ama 24 saat çalıstırsan botu sadece 720 goruntulenme alabılrsın botlarda vpn aynı denk gelırse bu ıyıce dusecek
14 Kas 2019 Konuyu başlatan #11 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI TeknoHayduT' Alıntı: olabilir ama 24 saat çalıstırsan botu sadece 720 goruntulenme alabılrsın botlarda vpn aynı denk gelırse bu ıyıce dusecek Genişletmek için tıklayın ... bu da 24 saatte en fazla 1 tl eder. Değmezmiş
TeknoHayduT' Alıntı: olabilir ama 24 saat çalıstırsan botu sadece 720 goruntulenme alabılrsın botlarda vpn aynı denk gelırse bu ıyıce dusecek Genişletmek için tıklayın ... bu da 24 saatte en fazla 1 tl eder. Değmezmiş
14 Kas 2019 #12 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI link kısaltma servislerinin bot korumasını geçebilirsen 1000 tıklanmaya 10 tl mis ama koruma sıstemını bılmıyorum eskıden kolayca geçiliyordu
link kısaltma servislerinin bot korumasını geçebilirsen 1000 tıklanmaya 10 tl mis ama koruma sıstemını bılmıyorum eskıden kolayca geçiliyordu
14 Kas 2019 Konuyu başlatan #13 Enigm4 Süper Üye Katılım 30 Mar 2019 Mesajlar 661 Çözümler 7 Tepki puanı 107 Ödüller 7 7 HİZMET YILI TeknoHayduT' Alıntı: link kısaltma servislerinin bot korumasını geçebilirsen 1000 tıklanmaya 10 tl mis ama koruma sıstemını bılmıyorum eskıden kolayca geçiliyordu Genişletmek için tıklayın ... güzel fikirmiş bi bakarım
TeknoHayduT' Alıntı: link kısaltma servislerinin bot korumasını geçebilirsen 1000 tıklanmaya 10 tl mis ama koruma sıstemını bılmıyorum eskıden kolayca geçiliyordu Genişletmek için tıklayın ... güzel fikirmiş bi bakarım
20 Ocak 2020 #14 vberkan06 V Onaylı Üye Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Tepki puanı 94 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI Neler varmış be