Onaylı Üye
Ah be dostum her sevdiğimiz olsaydı dünyadaki en mutlu insan olurduk
çok karışıkmışDaha çok göz ününde bulunmayı dene, kızın her istediğini yapma cepte olursun sonra dedikodu falan yardırmalısın yani bu yayılması gerek youtubedan videoları vardır elbet saçma gelsede piskolojik açıdan doğru, kızın tipi değilsen en baştan olmaz, ortak alanlarınız çok olmasın çünkü zıt kutuplar bir birini çeker aynı kutuplar bir birini iter yani kızın her dediği şeye ayn ya veya haklısın deme kendi düşünce söyle onun dışında kızla vakit geçirmen konuşman ilgi göstermen gerek flört etmen gerek aksi takdir seni arkadaş olarak görmeye başlar.
Biraz yüz ver sonrasında bir anda ilgi vermeyi kes o zaman nasıl yakınlaşıyor yakınlaşmasa bile yapacak bir şey yokEvet beyler, unutamadığım bir kız var. Çok seviyorum ama hiç yüz vermedi bu zamana kadar. Sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım?
kanka başta özgüven olması gerekiyor onu kaybetmekten korkmaman gerekiyor bunların hepsi varsa girelim konuya kızla sohbet etmeyi dene onu tanımaya çalış birlikte vakit geçirebiliyorsan geçir ilgili ol kıza bir süre sonra ilgiyi kes kız kendine diyecek neden ilgisini kesti kendisinde kusur aramaya başlayacak sonra tak 1. vitese yürü yavaş yavaş hobilerine gir tak 2. vitesi bugün neler yapacaksın gibi sorular sor tak 3. vitese spor yapıyorsa hele fitness de birlikte bir gün yapalım dersin tabi birazda eğlenceli de olman gerekiyor ve kızla konuşurken gözlerini ayırma ondan güzel iltifat et düşünceli ol biraz şakalar yap onu güldür yavaş yavaş tak 4.vitese bir yerde buluşmalar olsun kestane yiyin kış ayında sevdiği bir film olur ona gidin ve kızın yanında çok kasılma relax serbest ol 5. vitese tak pardon 4. vitesliymiş sonrasında işler sohbet muhabeet gider oEvet beyler, unutamadığım bir kız var. Çok seviyorum ama hiç yüz vermedi bu zamana kadar. Sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım?
boş ver takılma kanka kendinle alakalı şeylere odaklan unutursunEvet beyler, unutamadığım bir kız var. Çok seviyorum ama hiç yüz vermedi bu zamana kadar. Sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım?
yani kanka şöyle diyim yüz vermediyse sende uza git arkadaşı ol valla bak arkadaşı ol kaybetme o kızı seni istemiyorsa , çok uyuz bir kızsada ne biliyim yani salla geç milyar tane insanda tek o yokEvet beyler, unutamadığım bir kız var. Çok seviyorum ama hiç yüz vermedi bu zamana kadar. Sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım?