Onaylı Üye
29 yaşında evli bir kardeşiniz olarak size vereceğim yegane taktik görmezden gelin. bir kadın ne kadar önemsenmese o kadar merak eder. ne kadfar merak ederse o kadar yakınlasır
Mübarek sende şeytan tüyü var herhalde .d Ne zaman arkadaş yakın çevre vb. konular görsem adamlara bir şey yapıyorsun .dsfdglknsfdlhbenimki de yüz vermedi hesabını ele geçirdim![]()
Sevdik olmadı WolF artık yalnız ve acımasızMübarek sende şeytan tüyü var herhalde .d Ne zaman arkadaş yakın çevre vb. konular görsem adamlara bir şey yapıyorsun .dsfdglknsfdlh
akışına bırak verdiğin ilgiyi kes sana istemesede merakından dönecektirEvet beyler, unutamadığım bir kız var. Çok seviyorum ama hiç yüz vermedi bu zamana kadar. Sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım?
Direk yol ver agabenimki de yüz vermedi hesabını ele geçirdim![]()
So, what do you mean ?I have had many girls in my life and I realized something... that is that a girl who does not take pictures of herself does not have confidence in her face.
ilk adımı bekledimSohbet etmeye calıstın da mı yuz vermedı yoksa ilk adımı ondan bekledın de atmadı mı ?
sen olabildin mispora basla sabah 5te kalk milyoner ol!!!