zaman geçmiyor gel beyin fırtınası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sizce zamanda yolculuk yapıp geçmişe gidersek ve kendimizi öldürürsek yok olur muyuz ?

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bİ dene olumlu sonuc alırsan cevabını beklıyorum :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ben bile düşünmye başladım inşallah yatarken aklıma gelmez sabaha kadar düşüncelere dalarımartık :)

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
geçmişe gidip kendine öldürmen için gelecekte var olman lazım. Var olmak için de kendini öldürmemen lazım. Ya hep ya hiç :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
geçmişe gidip kendine öldürmen için gelecekte var olman lazım. Var olmak için de kendini öldürmemen lazım. Ya hep ya hiç :)
ama geçmişe dönüp kendini öldürdüğünü varsayayoruz burada yok olur musun böyle bir alternatifi ortadan kaldırmış mı oluruz yani

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ama geçmişe dönüp kendini öldürdüğünü varsayayoruz burada yok olur musun böyle bir alternatifi ortadan kaldırmış mı oluruz yani
Geçmişe dönüp kendini öldürünce eline ne geçecek :D git hitleri falan öldür bilader :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kendimizi bu zamanda yok edersek geçmişte varız ama gelecekte olmayız öle olur mantıklı olan bu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gidebileceğin yerin bu evrenin geçmişi değilde başka bir paralel evren olacağını düşünüyorum. Yok olmazsın bence.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Gidebileceğin yerin bu evrenin geçmişi değilde başka bir paralel evren olacağını düşünüyorum. Yok olmazsın bence.
bak işte bu biraz daha güzel oldu bence de alternatif bir evrende olan şeyler bizim zamanımızı etkilemeyecektir yani aslında öldürdüğün kişi sen değilsindir senin alternatif bir halindir ben de buna yakın düşünüyorum.
Post automatically merged:

kendimizi bu zamanda yok edersek geçmişte varız ama gelecekte olmayız öle olur mantıklı olan bu
ama kendimizi öldürüyorsak nasıl gelecekte yokuz :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bak işte bu biraz daha güzel oldu bence de alternatif bir evrende olan şeyler bizim zamanımızı etkilemeyecektir yani aslında öldürdüğün kişi sen değilsindir senin alternatif bir halindir ben de buna yakın düşünüyorum.
Post automatically merged:

ama kendimizi öldürüyorsak nasıl gelecekte yokuz :D
öldüğün zaman gelecekte olamassın çünkü ölmüşsün şimdi öldün yarın gelecek zaman yarın yoksun mesela

Üye
7 HİZMET YILI
zaman yolculuğuyla alaklı filmler izlediğimde sürekli aklıma takılan soru :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...