ahahahaha sizin düşünceleriniz merak ediyorum amaBİ dene olumlu sonuc alırsan cevabını beklıyorum![]()
ama geçmişe dönüp kendini öldürdüğünü varsayayoruz burada yok olur musun böyle bir alternatifi ortadan kaldırmış mı oluruz yanigeçmişe gidip kendine öldürmen için gelecekte var olman lazım. Var olmak için de kendini öldürmemen lazım. Ya hep ya hiç![]()
Geçmişe dönüp kendini öldürünce eline ne geçecekama geçmişe dönüp kendini öldürdüğünü varsayayoruz burada yok olur musun böyle bir alternatifi ortadan kaldırmış mı oluruz yani
bak işte bu biraz daha güzel oldu bence de alternatif bir evrende olan şeyler bizim zamanımızı etkilemeyecektir yani aslında öldürdüğün kişi sen değilsindir senin alternatif bir halindir ben de buna yakın düşünüyorum.Gidebileceğin yerin bu evrenin geçmişi değilde başka bir paralel evren olacağını düşünüyorum. Yok olmazsın bence.
ama kendimizi öldürüyorsak nasıl gelecekte yokuzkendimizi bu zamanda yok edersek geçmişte varız ama gelecekte olmayız öle olur mantıklı olan bu
öldüğün zaman gelecekte olamassın çünkü ölmüşsün şimdi öldün yarın gelecek zaman yarın yoksun meselabak işte bu biraz daha güzel oldu bence de alternatif bir evrende olan şeyler bizim zamanımızı etkilemeyecektir yani aslında öldürdüğün kişi sen değilsindir senin alternatif bir halindir ben de buna yakın düşünüyorum.
Post automatically merged:
ama kendimizi öldürüyorsak nasıl gelecekte yokuz![]()
ama şöyle düşün öldürdüğün kişi için gelecek zaman ama senin için geçmişinden bir günöldüğün zaman gelecekte olamassın çünkü ölmüşsün şimdi öldün yarın gelecek zaman yarın yoksun mesela
Doctor Who izleyenlere sormak lazımarkadaşlar sizce zamanda yolculuk yapıp geçmişe gidersek ve kendimizi öldürürsek yok olur muyuz ?
ahahahaDoctor Who izleyenlere sormak lazım![]()
tamam bakarım bir araAlbert Einstein, zaman teorisine bak
benim de sürekli kafamı kurcalayan bişeydi daha sonradan bir teori ile aklım berraklaştı bu konudazaman yolculuğuyla alaklı filmler izlediğimde sürekli aklıma takılan soru![]()