Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR zulu HİLE NEDEN ÇIKMIYOR HAZİRANA GİRİCEZ MAYISTA DİYORDUNUZ HATTA BİR ARA 15 MAYIS DEMİŞTİNİZ wolftü HİLESİ 1 HAFTA BİLE SÜRMEDEN HALLEDİYORSUNUZ BİRAZDA zulu ÜZERİNE ÇALIŞMALARINIZ YOGUNLAŞSA ÇOK İYİ OLUR
SAYIN: LeftSpace Kardesim wolftü Uzerıne Bır Forum Oldugunu Her Sekılde Belı Edıyorsunuz Kusura Bakmayın Fakat Bu Forumda wolftü Kadar Hıc Bır Oyunla Ilgılenmıyorsunuz...
wolftü Hack Fix Yedıgı Haftada Güncellemeyı Bılıyorsunuz. Fakat zulu 1-2 Ay Oldu Beklıyorum Her Gun,Her Saat Foruma Gırıp Bakıyorum Belkı Atmıslardır Dıye Ama Bosa Gırıyorum.Şimdi Bana Yazmayın BEDAVA Hack Bekle. wolftü Hack'De BEDAVA Ama Hemen Guncel Gelıyor !!!
Sizleride Anlıyorum İşleriniz Zor Allah Yardımcınız Olsun Fakat Tum Oyunlara Karsı Adaletlı Olun...
zulu online kiralık bi oyun deil ipler tamamen sirketin elinde hile yazılım çıktıgında anında fixlemesini biliyolar, ekledikleri sarhoş modundan bahsetmiyom bile ve ayrıca ben askerdeydim suan alt yapıyı yeni bitirmek üzereyiz bundan sonra hileler çok hızlı bi şekilde güncellenecek