zulu HİLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR zulu HİLE NEDEN ÇIKMIYOR HAZİRANA GİRİCEZ MAYISTA DİYORDUNUZ HATTA BİR ARA 15 MAYIS DEMİŞTİNİZ wolftü HİLESİ 1 HAFTA BİLE SÜRMEDEN HALLEDİYORSUNUZ BİRAZDA zulu ÜZERİNE ÇALIŞMALARINIZ YOGUNLAŞSA ÇOK İYİ OLUR :)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
wolftü ile zulu bir değil :) Ve Hala Mayıs ayındayız Farkındaysan

Üye
10 HİZMET YILI
SAYIN: LeftSpace Kardesim wolftü Uzerıne Bır Forum Oldugunu Her Sekılde Belı Edıyorsunuz Kusura Bakmayın Fakat Bu Forumda wolftü Kadar Hıc Bır Oyunla Ilgılenmıyorsunuz...

wolftü Hack Fix Yedıgı Haftada Güncellemeyı Bılıyorsunuz. Fakat zulu 1-2 Ay Oldu Beklıyorum Her Gun,Her Saat Foruma Gırıp Bakıyorum Belkı Atmıslardır Dıye Ama Bosa Gırıyorum.Şimdi Bana Yazmayın BEDAVA Hack Bekle. wolftü Hack'De BEDAVA Ama Hemen Guncel Gelıyor !!!

Sizleride Anlıyorum İşleriniz Zor Allah Yardımcınız Olsun Fakat Tum Oyunlara Karsı Adaletlı Olun...

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
zulu online kiralık bi oyun deil ipler tamamen sirketin elinde hile yazılım çıktıgında anında fixlemesini biliyolar, ekledikleri sarhoş modundan bahsetmiyom bile ve ayrıca ben askerdeydim suan alt yapıyı yeni bitirmek üzereyiz bundan sonra hileler çok hızlı bi şekilde güncellenecek

Üye
10 HİZMET YILI
kardesım adamların sısı zor 1 kod kodlamak kolaymı zanedıyosun adamlar cıkartıcaz dedıyse cıkartır sabır hersey sabır

Üye
10 HİZMET YILI
PEKİ ÇIKTIĞINDA HİLE FİX YİYECEKMİ YOKSA ONUMU AYARLIYORSUNUZ ?

LeftSpace' Alıntı:
wolftü ile zulu bir değil :) Ve Hala Mayıs ayındayız Farkındaysan

PEKİ zulu ÇIKINCA FİX YİYECEKMİ ???

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Çıksın artık ya 2 haftadır bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...