zulu hileye geçmiş olsunmu demeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzun sürmesi normal gerçekten güçlü bir savunma sistemi seçtiler ama MemoryHackers'e güveniyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Memory Hackers Airlines Halleder bekleyin adamları sıkmayın :D

Üye
8 HİZMET YILI
Battleye gibi sistemlerin kırılması zor fakat kırıldıktan sonra önlemi alınması da zordur yani hile geldiği an açığın öyle hızlı bir şekilde kapanması muhtemel değildir yani korkmanıza gerek yok. Eskiden bypass daha kolaydı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Zulanın gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir bilgim yok mahmut. Ama yılların bana verdiği tecrübeye dayanarak yabancıların battle eye yı sağ bırakmadığını söyleyebilirim. Yani geçilemeyecek güvenlik sistemi yoktur. Yüksek ihtimal Zulu adlı oyuna yabancılar çıkartma yapıcak, çünkü genellikle battle eye olan oyunları hedef alıyorlar. Çünkü o sistemi geçmek ve hileni undetected yapmak kolay olmuyor bu yüzden piyasa da battle eye oyunları için ücretsiz bir hile olmuyor. Bundan dolayı bu arkadaşlar hilelerini parayla çok rahat satabiliyorlar ve geniş kitlelere hitap edebiliyorlar. Battle Eye kullanan bir sistemde public yani free hile yapmak gerçekten riskli bir iş. Hile detect yediği anda tüm battle eye kullanan oyunlardan global ban yiyebilirsiniz. İşimiz zor, kesin konuşmak için çok erken. Mevzu battle eye bypasslamak değil, mevzu hileyi undetected yapıp koruyabilmek..
SAYIN KURUCU ÖNCELİKLE İYİ AKŞAMLAR DİLERİM AÇIKLAMANIZI ÇOK BEĞENDİM FAKAT KAFAMDA SORU İŞARETİ OLUŞTU ODA ŞU : SİTENİN AÇIKLAMASINA GÖRE zulu HACK 2018

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
GELİCEKMİŞ ŞİMDİ DE SANKİ BİRAZ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BENİM ANLADIĞIM zulu HACK GELEDE BİLİR GELMİYEDE BİLİR ÖYLEMİİ

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar acele etmeyin kaç sene oldu çıkalı dur stop çıkacak, ergec ama tam yanardağ gibi patlayacak zulaya sende büyüksün memoryhackes tüm dünya tanıyacak

Üye
8 HİZMET YILI
hile yoktur gelmicektir hayal kuran arkadaslara duyurulur gelecek olan hile gelirdi baatleye sistemi kıran olmamıştır zulu yi hilesiz oynayın ölmezsiniz boşuna zulu diye beklemeyiniz sizlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bol hilesiz oyunlar zulada hadi bye

Üye
8 HİZMET YILI
Memoryhackers gibi yalancı bir site görmedim hayatımda umarım milletin istediğini verirsiniz yok efendim yapamıyoruz o zaman heveslendirmeyin arkadaşım yani.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
pay2win oyunlarından nefret ediyorum . zulu bunların başını çekiyor :(

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...