Uzman Üye
Başlıkta da bahsettiğim gibi lobiden bi odaya giriyorum oyun başlıyor 3-5 saniye sonra siyah ekran geliyor ve komple oyun kapanıyor. Çözebilecek varsa acil destek!
Aynı şekilde Modem hatasının çözümünü Youtube'da bulabilirsinMerhaba eğer en son zulu oynadığından beri internet modeminiz değiştiyse bu şekilde bir hata alabilirsiniz.
Oyunu Steam üzerinden indirmeyi deneyin.
Dostum direk format attır bende aynı şekilde sıkıntı çekiyordum şuanda böyle bi durum yokBaşlıkta da bahsettiğim gibi lobiden bi odaya giriyorum oyun başlıyor 3-5 saniye sonra siyah ekran geliyor ve komple oyun kapanıyor. Çözebilecek varsa acil destek!
bende o sorunu yasadım windows 8 ve 10 formatlarını kullanırken ama windows 7 format atıp driverleri güncelledim gayet güzel bir şekilde oynuyorumBaşlıkta da bahsettiğim gibi lobiden bi odaya giriyorum oyun başlıyor 3-5 saniye sonra siyah ekran geliyor ve komple oyun kapanıyor. Çözebilecek varsa acil destek!
ne kadar silip yüklesen bile boş yere vakit harcamış olursun öncelikle driverleri kontrol et olmazsa windows 7 format yükleBaşlıkta da bahsettiğim gibi lobiden bi odaya giriyorum oyun başlıyor 3-5 saniye sonra siyah ekran geliyor ve komple oyun kapanıyor. Çözebilecek varsa acil destek!
hesap 1 haftanın ardından 1 ay ban yedi zulayı bıraktım..Dostum direk format attır bende aynı şekilde sıkıntı çekiyordum şuanda böyle bi durum yok
i was getting this error at dec time, i watched a lot of youtube videos and tried to uninstall installКак я уже упоминал в названии, я вхожу в комнату из вестибюля игра начинается через 3-5 секунд появляется черный экран, и полная игра закрывается. Срочная поддержка,если вы можете решить!