Onaylı Üye
Uzun süredir LPReborn kullanıyorum hala ban yemedim, son maçta karşıma Gangplank script biri geldi inanılmaz güçlü oluyor. Gangplank config yayınlama gibi bir durum söz konusu mudur ?
haylen ümidimiz var bekliyoruzMoncheri v2 configine eklenecekti fakat daha sonra unutuldu gitti.
Bence stabil çalıştığı için çok el atmıyorlar. Memoryhackers ın kodlamaya hakim olamaması pek olası değil. LPreborn zaten taş gibi çalışıyor çoğu çarda ayar yapmasını bilene azıcık.Arkadaşlar açıkçası 1 yıldır Lpreborn kullanıyorum (Onun öncesinde de ban wave gelene kadar windsharp kullanmıştım) Benim görüşüm ve tahminlerim üzerine söylemek isterim ki bence her hangi bir scripte güncelleme gelmeyeceği yönünde (Karakter güncellemeleri,Ezevade,Orb) bunu söyledim diye kesin getirmeyecekler diye bir şey söz konusu değil tabi ama ne windsharp'a nede Lpreborn'a bu zamana kadar bir karakter güncellemesi gelmedi(Exploit harici) gelmemeside normal çünkü script'i güncellemek farklı karakter,Ezevade,orb güncellemesi çok farklı. Bence memoryhackers ekibi yapmak istiyor ama oyundaki karakter combolarına ve bunları koda nasıl döküceklerine pek hakim değiller veya çok uğratırdığı için uğraşmak istemiyorlar.
Aynen böylede olabilir. Sağlam çalışan sıkıntısız hileyi bozmamak veya dt yapmamak içinBence stabil çalıştığı için çok el atmıyorlar. Memoryhackers ın kodlamaya hakim olamaması pek olası değil. LPreborn zaten taş gibi çalışıyor çoğu çarda ayar yapmasını bilene azıcık.
Dostum bence çok bilmişlik taslamadan önce nasıl çalıştığını anlasan böyle cevap vermezsin.Senin yapmış olduğun cfg değil oyun içi karakter ayarlarıdır.Cfg dediğin kodlama ile scripte olmayan veya olan karakterlerin örn. zeri q 600 menzil iken 300 düşmesi gibi veya Vex r atması için karşı rakibin canı %30 dan aşağıdaysa r kullan r2 için yanında şu kadar karakter varsa git gibi tabi bunları böyle anlatmak saçma c# dilinde anlatmak gerekiyor.Ben Lpreborn kötü demiyorum hatta şunu diyebilirim ücretsiz olarak ban atmamasından ve stabil çalışan 20 30 tane karakteri olduğu için ücretsiz olarak çalışan en iyi scripttir.Eğer piyasada bulunan (Ücretli olarak diyorum) başka script kullanmadıysan normal bu cümleleri kurman.Okuduğunu anlamıyorsun sanırım ben memoryhackers ekibi kodlama bilmiyor demedim lol scripti yazmak için oyuna hakim olmak gerekiyor dedim demek istediğim şu vex karakterinin pasifinden tut skill cooldownlarına menzilinden tut büyü bedellerine kadar ayar yapmaları gerekiyor.Source kode script paylaşımı yaptım istersen ordan bakıp nedemek istediğimi anlayabilirsin.Bence stabil çalıştığı için çok el atmıyorlar. Memoryhackers ın kodlamaya hakim olamaması pek olası değil. LPreborn zaten taş gibi çalışıyor çoğu çarda ayar yapmasını bilene azıcık.
bende bu şekilde düşünüyorum yapsalar yaparlar sonuçta mh ekibinden bahsediyoruzAynen böylede olabilir. Sağlam çalışan sıkıntısız hileyi bozmamak veya dt yapmamak için
bişey sorablirmiyim scriptte her karkater oynanılmıyor mu ?Uzun süredir LPReborn kullanıyorum hala ban yemedim, son maçta karşıma Gangplank script biri geldi inanılmaz güçlü oluyor. Gangplank config yayınlama gibi bir durum söz konusu mudur ?