Script kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
Otomatik level kastıran botlar var lol için bunlardan bulup kullanmanızı öneririm sitede mevcutmu bilmiyorum ama youtube den bulabilirsinizScript kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
kankam kasıyorsan kendin kas bence bosuna almana gerek yok diye düşünüyorum saygılar diliyorumScript kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
40 tl ye botted hesap alabılırsın ban yemiyosun sadece champ alırken 30 sn arayla al yoksa 3 saatlıgıne kapatıyor champ alma işleminiScript kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
game passin %20 exp takviyesi de var hızlıca kasarım diye düşünüyorum ama botted hesapta çoğu kullanıcı ban yemediğini söylemiş0dan 30'a tabii ki handmade her zaman iyidir botted'dan raporda ban yeme olayı var
ne kadar süredir kullanıyorsun dostum adc main ban yeme olayı var demiş de emekler boşa gitmesin bariBotted hesap almak tabii ki 30 TL'ye 40k+ mavi özlü hesaplar satılıyor ben kullanıyorum uzun süredir ve ban yemedim hala. Ancak garanti olsun diyorsan kendinin kasması kesinlikle daha iyi.
ben aradım da bulamadım yaOtomatik level kastıran botlar var lol için bunlardan bulup kullanmanızı öneririm sitede mevcutmu bilmiyorum ama youtube den bulabilirsiniz
Botted'lar eninde sonunda ban yer yemiyorum diyenleri de gördüm ben illa ki bir gün yiyecekler o yüzden handmade kasman lazımgame passin %20 exp takviyesi de var hızlıca kasarım diye düşünüyorum ama botted hesapta çoğu kullanıcı ban yemediğini söylemiş
Post automatically merged:
ne kadar süredir kullanıyorsun dostum adc main ban yeme olayı var demiş de emekler boşa gitmesin bari