0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Script kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Script kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
Otomatik level kastıran botlar var lol için bunlardan bulup kullanmanızı öneririm sitede mevcutmu bilmiyorum ama youtube den bulabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kankam kasıyorsan kendin kas bence bosuna almana gerek yok diye düşünüyorum saygılar diliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
40 tl ye botted hesap alabılırsın ban yemiyosun sadece champ alırken 30 sn arayla al yoksa 3 saatlıgıne kapatıyor champ alma işlemini

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
0dan 30'a tabii ki handmade her zaman iyidir botted'dan raporda ban yeme olayı var

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Botted hesap almak tabii ki 30 TL'ye 40k+ mavi özlü hesaplar satılıyor ben kullanıyorum uzun süredir ve ban yemedim hala. Ancak garanti olsun diyorsan kendinin kasması kesinlikle daha iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
0dan 30'a tabii ki handmade her zaman iyidir botted'dan raporda ban yeme olayı var
game passin %20 exp takviyesi de var hızlıca kasarım diye düşünüyorum ama botted hesapta çoğu kullanıcı ban yemediğini söylemiş
Post automatically merged:

Botted hesap almak tabii ki 30 TL'ye 40k+ mavi özlü hesaplar satılıyor ben kullanıyorum uzun süredir ve ban yemedim hala. Ancak garanti olsun diyorsan kendinin kasması kesinlikle daha iyi.
ne kadar süredir kullanıyorsun dostum adc main ban yeme olayı var demiş de emekler boşa gitmesin bari

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer vaktin yoksa satın al sadece karakter satın alımlarına dikkat et vaktin varsa kendin kasman daha sağlıklı

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bence direkt hesap al uğraşmaya değmez zaten 40-50 tl gibi cüzi bir fiyata bulunuyor ayrıca hızlı lig kasılıyor.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
35 tl ye dinledirilmiş(3-5 ay bekletilmiş)botta kasılma diye ban yemeyen hesaplar satılıyor.uğraşma

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
botted hesap da report yersen ban yeme riskin var elle kasılmış hesap al bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
game passin %20 exp takviyesi de var hızlıca kasarım diye düşünüyorum ama botted hesapta çoğu kullanıcı ban yemediğini söylemiş
Post automatically merged:

ne kadar süredir kullanıyorsun dostum adc main ban yeme olayı var demiş de emekler boşa gitmesin bari
Botted'lar eninde sonunda ban yer yemiyorum diyenleri de gördüm ben illa ki bir gün yiyecekler o yüzden handmade kasman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hesabı kendin kasıcaksan biraz uğraştırır zaten sc ile oynicaksan botted hesap alabilirsin baya uygunlar dinlenmiş hesap alırsan ban riskide düşüyor diye billiyorum yanlış olmasın ama

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Daha sonrasında script kullanacaksan 30-40 TL botted alabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bot hesaplarda her zaman bir risk var sıfırdan kendin kas bence

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Script ile oynayacaksan 30 40 tl verip hesap alman daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...