6 aydir aliyom hic ban yemedim brogame passin %20 exp takviyesi de var hızlıca kasarım diye düşünüyorum ama botted hesapta çoğu kullanıcı ban yemediğini söylemiş
Post automatically merged:
ne kadar süredir kullanıyorsun dostum adc main ban yeme olayı var demiş de emekler boşa gitmesin bari
botted al elmasa kas (duonla iyi oynarsan 20-30 maça elmas 4 atıyor ortalama) 150tlye okut sitelerdeScript kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun
yasak diye biliyorum dostumÖnerdiğiniz bir site var mı almak için?
beğendim bu fikri uygulanır eyvallahbotted al elmasa kas (duonla iyi oynarsan 20-30 maça elmas 4 atıyor ortalama) 150tlye okut sitelerde
öyle yaptım konu açtığım günden beri 16 level oldu ayrıca çok eğleniyorum tavsiye ederim oyundaki hatalarımı vs de görmeme yardımcı oldu elmasa kadar yolum varbence priem alip hesbaa xbox hesabini baglayip hizlica kasarsin aga booted la ugrasma ban yiyip yemecegi belli olmuyor
Botted hesapta azda olsa ban yeme riskin var ben şuana kadar yemedim.Script kullanacağım da main hesapta kullanmak istemiyorum hesabım ban yedi bir kere zaten o yüzden. 0-30a hesap kasmak mı direkt botted hesap satın almak mı? İkisi arasında çok kaldım fiyatı günümüze göre baya uygun