Sen niye yıldızda açtın fakede aç okadar gelmişsin ama birşey olmaz birkere den yemişsen 3 kereden sonra oluyor hem o ban otamatik atılan bandır yani og atmamış eğer atsaydı ozaman olur şuanki ban otamatik ban bir sıkıntı yok 3 kere daha yemeTamam Sıkıntı Yok Ban Yedikde GP DÜŞERMİ DÜŞERSE NE KADAR DÜŞER 120M DA HESAP.
DAYI OYUNU BIRAKTIM PARA YATIRMAK İSTEMEDİM ENVANTER HİLESİ KULLANDIM ATEŞ BARUT VARDI LEGEND FALAN BİTMİŞTİ BENDE AÇTIM BAN UPSPSBöyle gelişmiş hesaplarınızda kulllanmayın , yan hesap açıp onu geliştirin ve kasın derim. Gereksiz risk almanızı önermem. Softnyx Launcher üzerinden oto ban yemiş isen herhangi bir gp düştüğüne şahit olmadım ben.
DAYI OYUNU BIRAKTIM PARA YATIRMAK İSTEMEDİM ENVANTER HİLESİ KULLANDIM ATEŞ BARUT VARDI LEGEND FALAN BİTMİŞTİ BENDE AÇTIM BAN UPSPS
İnşallah Düşmez Klandan Çar Alırız Oynamalık Sıkıntı Yok Onadada 2 YILDIZA AZ KALDIDA ONA ÜZLÜYOM 4 M KALDIGeçmiş olsun o vakit gp konusunda bir endişeniz olmasın ben düştüğünü görmedim.
İLLEGALDE Yakalanınca GP Düşüşü Oluyor Onu Biliyorum OG Yakalıyor Ama İnşallah Şimdi Bir Sıkıntı Olmaz.Sen niye yıldızda açtın fakede aç okadar gelmişsin ama birşey olmaz birkere den yemişsen 3 kereden sonra oluyor hem o ban otamatik atılan bandır yani og atmamış eğer atsaydı ozaman olur şuanki ban otamatik ban bir sıkıntı yok 3 kere daha yeme