dengeli beslenmen gerekiyo knkarkadaşlar 15 yaş 81 kilo olan bir birey
günde 3 saat spor
2 saat yüzme yaparak kaç kilo verir not(hızlı terleme olayı vardır. yani 1 2 dakika yürüse bile terliyor)
Dostum 3 yıldır yüzme ve son 2 aydır taekwondo yapıyorum. He hafta orantılı kilo veremezsin ama bunları pes etmeden sürekli olarak yaparsan. Yüzme ile tüm kasların gelişir ve Gym ile dahada katlarsın tüm vücudun çalışır. Baya kilo verirsin düzenli yaparsan yani. Ve Bendende sana ufak bir taktik, Ağrıyan kısımlarına süpürge vurarkadaşlar 15 yaş 81 kilo olan bir birey
günde 3 saat spor
2 saat yüzme yaparak kaç kilo verir not(hızlı terleme olayı vardır. yani 1 2 dakika yürüse bile terliyor)
dostum şöyle söyleyeyim çok spor az yemek sağlıklı kilo verdirmez ve inanılmaz düşük bağışıklığın olur. Zamanında o şekil kilo verdim daha fazlasını aldım. Şimdi kendim diyetisyen değilim ama kilo verip spor yapan birisiyim sana önerim kalori hesabı ortalama bünyenin günlük yaktığı kalori o yaşlarda 2200 /2300 falandır senin günlük tükettiğin her şey en fazla 1500 kalori olursa üstüne çok az spor yaparsan zamanla her şey daha güzel olur sağlıklı günlerarkadaşlar 15 yaş 81 kilo olan bir birey
günde 3 saat spor