15 Yaşında fitness

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 15 yaşında fitnesse başlamak istiyorum boyun uzamaz fln diolar amacım kas yapmak 1.80 im kilom 70 sizce başlamalımıyım

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sadece vücut yaparsın kas konusunda pek birşey diyemem

Vücutda öyle t-shirt i cıkarttıgında six pack ler fln gorunur o kadar yanı tank gibi olmazsın ama
vücut yaparsın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1.80 sin daha ne uzayacaksın boyun gayet ideal çok uzun boylu olmak da kısa boylu olmak kadar problem

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
bana da öyle dediler yaşım 17 fitnessse gittim boyun uzamaz fln dediler alakası yok spor salonunun sahibine felan sordum sürekli fitness yapanlara sordum böyle bi durum olur mu diye olmaz dediler saten spor yaparken boy uzatma makinası vardı ona da biniyorsun eğer gittiğin yerde varsa da ben 15 gün gittim bileğimi kırdım devam edemedim :D boyumda da kısalma olmamıştı 15 gün içinde
NOT : Bileğimi spor yaparken kırmadım :D

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bana da öyle dediler yaşım 17 fitnessse gittim boyun uzamaz fln dediler alakası yok spor salonunun sahibine felan sordum sürekli fitness yapanlara sordum böyle bi durum olur mu diye olmaz dediler saten spor yaparken boy uzatma makinası vardı ona da biniyorsun eğer gittiğin yerde varsa da ben 15 gün gittim bileğimi kırdım devam edemedim :D boyumda da kısalma olmamıştı 15 gün içinde
NOT : Bileğimi spor yaparken kırmadım :D

Boy uzamama olayı dogru sordugun adamlar cahilmiş benım arkadasım fitness cı
Aldıgın vitaminler proteinler kaslara gidiyor
Bu yuzdende boyun ne kısalıyor ne uzuyor sabit kalırsın belkı 1 2 cm fazla vitamin alırsan

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Boy uzamama olayı dogru sordugun adamlar cahilmiş benım arkadasım fitness cı
Aldıgın vitaminler proteinler kaslara gidiyor
Bu yuzdende boyun ne kısalıyor ne uzuyor sabit kalırsın belkı 1 2 cm fazla vitamin alırsan
Ben zaten boyun uzar demedim kisalir da demedim cahilikle ne alakasi var sordugum adamlar Masallah 1.90 varlar ve surekli spor yapan adamlar.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence 15 yaşında kesinlikle başlama, önce okulu bitirip öyle başlamanı öneriyorum. Türkiye durumları belli bir üniversite mezunu bile iş bulmakda zorlanıyor( genel kullanıyorum bu senin elinde ), yani çalışmak lazım. Eğer şuan başlarsan ne olursa olsun derslerinde düşüş yaşarsın. Benden bu kadar umarım en doğru kararı veririsin. İyi forumlar.

Master
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
vücut yaparsın öyle bodybuilder falan işler 1 2 yıl olur.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bence 15 yaşında kesinlikle başlama, önce okulu bitirip öyle başlamanı öneriyorum. Türkiye durumları belli bir üniversite mezunu bile iş bulmakda zorlanıyor( genel kullanıyorum bu senin elinde ), yani çalışmak lazım. Eğer şuan başlarsan ne olursa olsun derslerinde düşüş yaşarsın. Benden bu kadar umarım en doğru kararı veririsin. İyi forumlar.

Adam spor yapacam diyor ne alaka derslerde düşüş

maybe someday
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kas çalışmak çok öenmli benim amaçım dwayne gibi olmak adam iri :)

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adam spor yapacam diyor ne alaka derslerde düşüş
Arkadaş büyük ihtimal lise 1 ve liseye alışmaya çalışıyor. Lise 1 de fitness a başlaması derslerinde düşüşe neden olucaktır. Ve liseye iyi bir temel atamayacak diye düşünüyorum. Eğer ben hem derslerime çalışırım hem fitness yaparım diyorsa ki sanmıyorum, zordur kendi kararı.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaş büyük ihtimal lise 1 ve liseye alışmaya çalışıyor. Lise 1 de fitness a başlaması derslerinde düşüşe neden olucaktır. Ve liseye iyi bir temel atamayacak diye düşünüyorum. Eğer ben hem derslerime çalışırım hem fitness yaparım diyorsa ki sanmıyorum, zordur kendi kararı.

Düşüncen Yanlış spor saten 1 saatlik bir şey 24 saatin içine bunu sığdırması lazım yani bir sorun olmayacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sporla ilgili forum sitelerine/sayfalarına sor. Burdan mantıklı bir fikir alman çok zor.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Benim spor hocam 14 yaşından beri yapıyormuş (söylediğine göre) 1 90 adam yani öyle birşey yok

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ufak yaşta spor yapmak kötü değil aksine iyidir.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendi kararın.Ama benim tavsiyem hayat kısa zaten ne istersen yap :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Knk 1.80 İsen Boyun Yeterince Uzun Değilmi Ne Bekliyon 1.85 1.90

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...