9.000 Tl ile ne yapmalıyım?

Status
Not open for further replies.
ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Solutions
1
Reaction
48
Awards
7
8 YEARS OF SERVICE
Önce Amazon dropshipping dersi al sonra paranı katlar istediğini yaparsın umarım

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Solutions
27
Reaction
76
Awards
9
10 YEARS OF SERVICE
öyle mi diyorsun ? 2 aylık asgari ücret sonuçta biraz boşa harcamış gibi düşünüp pek içime sinmiyor aslında ama ihtiyacım var burnum büyük ve hoşuma gitmiyor. çok kararsızım hahahha
eğer özgüvenli olmak istiyorsan burnunu yaptır hayatında çok işine yarayacaktır pişman olmazsın

Onaylı Üye
Reaction
2
Awards
4
6 YEARS OF SERVICE
Bence şu an ki bilgisayarını yükseltebilirsin

Süper Üye
Solutions
1
Reaction
91
Awards
3
4 YEARS OF SERVICE
Kesinlikle her şeyden önce kendin gelirsin. Burnunu yaptırman hem özgüven hem de yaşantını çok etkilyecek bir şey olduğundan kesinlikle burun.

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Reaction
12
Awards
6
5 YEARS OF SERVICE
Herşey dış görünüş değildir estetik sonrada yaptırılabilir önemli olan insanın kalbinin temizliğidir yüklü bir miktar olduğu için bence en çok ihtiyacın olan şeye harcamanı tavsiye ederim bu hayatta sana en çok ne lazımsa

Seçkin Üye
Solutions
1
Reaction
16
Awards
9
9 YEARS OF SERVICE
Herşey dış görünüş değildir estetik sonrada yaptırılabilir önemli olan insanın kalbinin temizliğidir yüklü bir miktar olduğu için bence en çok ihtiyacın olan şeye harcamanı tavsiye ederim bu hayatta sana en çok ne lazımsa
Bu arkadaş daha önce karşı cinsle hiç karşı karşıya gelmemiş belli ki :d Estetik için acelesi yok buna katılıyorum fakat önemli olan iç güzellik dünya üzerindeki en büyük yalandır NET

Efsane Üye
Solutions
17
Reaction
357
Awards
10
7 YEARS OF SERVICE
Coin borsası, hızlı kazanır hızlı kaybedersin. İyi takip etmen gerek.

Süper Üye
Solutions
7
Reaction
29
Awards
6
6 YEARS OF SERVICE
Eğer çok rahatsız oluyosan estetik yaptırmalısın

Süper Üye
Solutions
4
Reaction
21
Awards
8
8 YEARS OF SERVICE
dostum minexpartner diye bi sistem var min 10 dolarla yatırım yapabiliyorsun paketler var 1 aylık vadeye koyduğunda %14 getiriyor 2 ay koyunca %40 getiriyor bi bak istersen

Seçkin Üye
Solutions
1
Reaction
28
Awards
8
8 YEARS OF SERVICE
yerinde olsam ticaret den anlıyorsam al sat yapardım zaten amilayat paran cıkacak ve + paran olacak

Onaylı Üye
Reaction
0
Awards
5
6 YEARS OF SERVICE
Eğitim için harcayabilirsin dostum en büyük yatırım o olur örnek vermek gerekirse bir yazılım kursu olabilir yatırım yapmak için eğitimler alabilirsin tabi bunların free örnekleride mevcut. Zamanında 100 dolar ile yatırım yapmaya başlamıştım 4 sene olmuş en azından 8k dolar harcamışımdır eğitimime kat kat faydasını göreceksin eminim.

Seçkin Üye
Reaction
7
Awards
6
6 YEARS OF SERVICE
dostum ilk olarak acil bi ihtiyacın varsa onları karşıla eğer yoksa bence yatırım yap örnek olarak dolar olabilir

Onaylı Üye
Solutions
3
Reaction
2
Awards
2
5 YEARS OF SERVICE
Burnumu beğenmiyorum demişsin burun estetiği yaptır kanka aynaya bakınca kenini daha iyi hissediceksin daha da özgüvenli olucaksın bence yapıcalak en güzel yatırım bu

Status
Not open for further replies.