Acı Çekiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
size garip gelecek ama dün rüyamda bi kıza aşık olmuştum onu unutamıyorum :( ne yapsam ne etsem

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yüzü guzel diye mi unutamiyorsun , fikir ayrılıkları sizin ayrılmanızi saglıyacak o da mı olmuyor tebrikler sen bir "H" (hidrojen) degilsin ve herkesle tepkimeye girebilirsin kısaca soylemek gerekirse kimyan uyuyor fakat o kızı gece sadece yastıgın olarak dusunmemen icin gidip konus kocum aaa dur ruyanda gordum dedin seytana asiksin sen sana guvenirsin kendine degil

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zamanla olmadığına alışıyorsun ve bu sırada unutma evresi gerçekleşiyor yani düşünmemeye çalış

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Vallahi hocam ne desem boş, olaya farklı yönden bakacak olursak en azından olmayan biri fiziksel olarak sana zarar veremez. İstediğin kadar sev sonrasında karşına ona benzeyen biri çıkınca karşına çıkan kişiye aşık olduğunu düşünürsün. Sonrasında aşkın sadece güzel bir yüzü var diye olmayacağının, onun sadece hayranlık olduğunun farkına varırsın. Aşk dediğin şey karşılıklı olarak olursa gerçek aşk olur. Bir insana hayranlık duyup onu elde etme çabanız sizi aşık değil takıntılı biri haline getirir ve elde ettikten sonra aşk zannettiğiniz şey söner. Tanıdıkça aşık olursunuz, boşuna dememişler mutlu olmak için en iyi arkadaşınla evlen diye.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yüzü guzel diye mi unutamiyorsun , fikir ayrılıkları sizin ayrılmanızi saglıyacak o da mı olmuyor tebrikler sen bir "H" (hidrojen) degilsin ve herkesle tepkimeye girebilirsin kısaca soylemek gerekirse kimyan uyuyor fakat o kızı gece sadece yastıgın olarak dusunmemen icin gidip konus kocum aaa dur ruyanda gordum dedin seytana asiksin sen sana guvenirsin kendine degil
unutamıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka kurtulmak istiyorsan açıl kıza sadece beni seviyormusun de eğer hayır derse kurtulursun bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...