üçret alırlar. ne kadar olduğu oturduğun semte göre değişiyor.Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
Alt yapı olarak telekomunkini kullanıyorlar diye biliyorumŞuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
alırsn ama cok pahalıya patlar sanaŞuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
Para almazlar ama sadece 1 kisinin istegiyle olmaz. O cevreden 7 8 daire falan dilekce vermeniz gerekiyor.Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?