Alt yapı hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır bu işlemle ilgili ücret almazlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Türk telekom var ve çok iyi çalışıyor, hiçbir sorunum yok

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
üçret alırlar. ne kadar olduğu oturduğun semte göre değişiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türk Telekom kullanabiliyorsan Türknete geçmek için aynı altyapıyı kullanabilirsin. Bu durumda ya sen soruyu yanlış yazdın yada seni yönlendirenler eksik bilgi verdi Ülkenin büyük kısmı Türk Telekom altyapısı kullanıyor büyük şehirlerde bazı yerler hariç. Örnek vermem gerekirse ben Türk Telekom altyapısı ile Türknet kullanıyorum öncesinde süperonline da kullandım. Senin sorunun açık ''Port'' olmaması olabilir mi? Eğer böyle bir durum varsa ara ara kontrol et Türknet altyapı sorgulamadan boş port olduğunda görünür sana.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oturduğun yerde alt yapı yoksa sadece sen alıyorsan bu yüzden senden alt yapı ücreti alırlar var ama arızalı ise almazlar bizzat ben alt yapı yaptırdım 500 tl verdim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şuan Türk Telekom kullanmaktayım ve turknet e geçmek istiyorum fakat alt yapı olmadığı için gecemiyorum alt yapı hakkında dilekçe vermeyi düşünüyorum fakat bunun için bizden bı ücret alıyorlar mı? Ve alt yapı olmadan güzel internet hizmeti alabiliceğim bir yer var mı?
Alt yapı olarak telekomunkini kullanıyorlar diye biliyorum

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
alırsn ama cok pahalıya patlar sana

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dilekçe vermek paralı değil fakat altyapı yaptırmak paralıdır herhalde. Türknetin altyapı iste kampanyası vardı bakabilirsin oraya. Onun dışında simkartla çalışan modemler vardı pahalı onlara bakarsın altyapısız onlar.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
türktelekom iğrenç aga ya bende değiştiricem alt yapı ücret çıkarabilir sana bence

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ne yaparsan yap turktelekoma bulasma illet yapistimi birakmiyor aliyorsun ilk aylarda aa guzelmis diyorsun 3. aydan sonra rezillik

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arayıp kayıt oluşturuyolar en iyisi tt araman yeterli olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
netspeed kullanıyorum 35mbps down 6mbps upload paketi ve fiyatı 122 lira gerçekten fiyat performans sağlayıcısı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
alt yapı için başvuru yapıyorsun ve komsularında buna destek vermesi lazım hocam ona göre çekiyorlar. müşteri temsilcisi yardımcı olucaktır bu konuda

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
netspeedden şaşma derim verdikleri hizmetin en iyisini veriyolar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
turknet gelse bile büyük ihtimalle yine de ttnet altyapısını kullanacağından dolayı aynı performansı alırsın aşağı yukarı. ama bir artısı fiyat olarak daha uygun bir internetin olabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Turknet sitesindeki ne hız alırım kısmından hızını kontrol et . Dilekçe için para vermene gerek yok ülke daha o durumda gelmedi merak etme .

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herkes türk telekomu kötülemiş ama benim alt yapı sağlam dediler 20 senelikmiş gayet de iyi alt yapı için ücret ödemiyorsun

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Para almazlar ama sadece 1 kisinin istegiyle olmaz. O cevreden 7 8 daire falan dilekce vermeniz gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şahsen kablonet kullan derim daha hiçbir sorunla karşılaşmadım 2 yıl oldu
muhtemelen altyapısı vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...