İlk bi mental reset at kendine . Bunuda bir kaç gün oyuna girmeyerek yapabilirsin . Kafandaki hedefe odaklan oyunda ne olmak istiyosan ona odaklan ve bundan asla vazgeçme . Eyer rank atlamakta çok ciddiysen günde 1 saat bile antreman yapabilirsin . Antreman videolarını youtubeden izleyebilirisin . Aimlab da bolca çalışırsan ve eğer karakterinde lineup varsa çoğunu öğrenirsen zaten farkedersin eforsuz en az 2 3 rank atlarsın .Altın 1'de sürekli kaldım ne iniyor ne çıkıyor ne yapmalıyım?
Sağlam bir ekip bul ve oyun tarzlarınıza alışınAltın 1'de sürekli kaldım ne iniyor ne çıkıyor ne yapmalıyım?
Gelen lp az giden fazlaysa direk yeni hesaba geçAltın 1'de sürekli kaldım ne iniyor ne çıkıyor ne yapmalıyım?
Altın elo smurf dolu o yüzden iyi arkadaşlar bulup 5 pre giriceksiniz full tryhard anca çıkarsın plat daha rahat altından ben plat 2 yimAltın 1'de sürekli kaldım ne iniyor ne çıkıyor ne yapmalıyım?
elo hell dediğimiz durum yapman gereken şey meta şampiyonları oynamak bazı şampiyonlar yeterince güçlü olamayabiliyor örneğin sen ne kadar güzel rengar oynarsan oyna rengar ilerleyen safhalarda yeterince etkili olamayacaktır bu da senin kaybetmene neden olacaktır ayrıyeten gerizekalı takım geliyor olabilir mesela mide zed yasuo kitleyenler olursa ap bir şeyler almalısın takımında tank yoksa tanka yönelmelisinAltın 1'de sürekli kaldım ne iniyor ne çıkıyor ne yapmalıyım?