Onaylı Üye
arkadaşlar bu oyuna girmeden temizlediğimiz dosyaların isimleri nelerdi yazarmısınız?
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan
1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım
w10 prokardeş sistemin nedir söylermisin
konuya yazmışım zaten gerekli şeyleri . okumayı öğrenin önce.konuyu okumakla alakası yok kendi arastırmalarım sonucu yaptım ben bunu sana sordum cevabınıda vermedin şimdi lafını yapırosun
geceden beri okuyorum zaten emin olabilirsin fakat senin su dediklerini yaptıgım halde bile calısmamıstı nedense ? daha önce sorunsuz calısan hile suanda calısmaz oldu baktım senden cevap gelmicek tekrardan kendim arastırıp birşeyleri yapınca sonuc ortaya cıktıkonuya yazmışım zaten gerekli şeyleri . okumayı öğrenin önce.
bnde girdim olmuyor. aktif yazıyor ama ekran gelmiyoryes de kardeşim
ben yes de desem no da desem aynıyes dersen ban yeme riskinb azalı no dersen ban riski olur