Anti Ban Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bu oyuna girmeden temizlediğimiz dosyaların isimleri nelerdi yazarmısınız?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım

kardeş sistemin nedir söylermisin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
konuya yazmışım zaten gerekli şeyleri . okumayı öğrenin önce.
geceden beri okuyorum zaten emin olabilirsin fakat senin su dediklerini yaptıgım halde bile calısmamıstı nedense ? daha önce sorunsuz calısan hile suanda calısmaz oldu baktım senden cevap gelmicek tekrardan kendim arastırıp birşeyleri yapınca sonuc ortaya cıktı

Azimkar
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Çalışıyo kardeşim baya iyi yani

içtiğim sigaranın dumanı bile bazılarından temiz
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yes yap ban yersin belki hayır dersen

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
i m trying more then 20 time but its not working

Üye
6 HİZMET YILI
yes dersen ban yeme riski azalır no dersen ban yeme riskin daha kuvvetli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...