Ultra Üye
güzel oyun ama zamanını güzelce vermen gerek ve hile durumunu sorarsan rastlamadım eğer sitedekini mersk ediyorsan sadece wallhack var ve oda yetiyo yeterinceTR: Merhaba arkadaslar Apex Legends indirdim dün ama daha oynamadim başlasam mı onuda bilmiyorum acaba icinde hile durumu nasil güzel oyunmu oynanirmi tavsiye verirmisiniz teşekkürler.
ENG : Hello friends, I downloaded Apex Legends yesterday but I haven't played it yet, I don't know if I should start.
bin saate yakın apex legends oynadım sana tecrübelerimden biraz bahsedeyim hile durumu çok az milyonda bir oda 1-2 oyunluk hile kullanabilir hemen ban yer oyuna gelecek olursak oyun göründüğünden daha hızlı bir oyun sürekli hareket etmen gerek daha hareketli olmak için youtubeda movement guide videoları var onları izlemeni öneririm eğer aim in orta veya düşük iste sürekli oyun oynayıp sürekli aim çalışman gerekecek oyunun eşlerştirme sistemi biraz kötü olduğu için seni 10 15 leveldan sonra aimi çok iyi olan oyuncularla karşılaştıracak dediğim gibi oyun tamamen aim ve hareketlilik üzerine kurulu bir oyun bu ikisinde iyi olursan oyun daha zevkli olur ha birde kendine türk bir duo bulman lazım çünkü rastgele gelen takım arkadaşları yabancı oluyo ve çoğu toxic tipler aklına takılan soru olursa apex ile ilgili sana yardımcı olabilirim.Merhaba arkadaslar Apex Legends indirdim dün ama daha oynamadim başlasam mı onuda bilmiyorum acaba icinde hile durumu nasil güzel oyunmu oynanirmi tavsiye verirmisiniz teşekkürler.
ty kankam aklima takilan olursa muhakkak donüs sağlayacagimbin saate yakın apex legends oynadım sana tecrübelerimden biraz bahsedeyim hile durumu çok az milyonda bir oda 1-2 oyunluk hile kullanabilir hemen ban yer oyuna gelecek olursak oyun göründüğünden daha hızlı bir oyun sürekli hareket etmen gerek daha hareketli olmak için youtubeda movement guide videoları var onları izlemeni öneririm eğer aim in orta veya düşük iste sürekli oyun oynayıp sürekli aim çalışman gerekecek oyunun eşlerştirme sistemi biraz kötü olduğu için seni 10 15 leveldan sonra aimi çok iyi olan oyuncularla karşılaştıracak dediğim gibi oyun tamamen aim ve hareketlilik üzerine kurulu bir oyun bu ikisinde iyi olursan oyun daha zevkli olur ha birde kendine türk bir duo bulman lazım çünkü rastgele gelen takım arkadaşları yabancı oluyo ve çoğu toxic tipler aklına takılan soru olursa apex ile ilgili sana yardımcı olabilirim.
ha bu arada yazmayı unuttum başlamanı öneririm çok zevkli bi oyunty kankam aklima takilan olursa muhakkak donüs sağlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?